Justin Bieber vyzval Toma Cruisa na súboj

pridal WonderWoman 11.6.2019 o 6:00


Wtf?

Tak Justin sa už zrejme načisto zbláznil. Namiesto toho, aby si dával svoje psychické zdravie do poriadku, nech sa môžu s Hailey znovu zobrať, tak vymýšľa pičo chujoviny a vypisuje po internetoch kraviny. Ako napríklad tú najnovšiu, keď vyzval Toma Cruisa na súboj na UFC.

Keď som si to prečítala, zmohla som sa len na „wtf?“ Čo iné sa dá povedať na niečo také? Justin má 25 rokov, depresie a tuším v rámci tréningov niekedy boxoval. Tom má 56, za sebou množstvo kaskadérskych a bojových scén z filmov Minority Report, a ja absolútne nevidím dôvod, aby spolu títo dvaja liezli do klietky. Iste, Tom by si zaslúžil po papuli za tie svoje scientologické nezmysly a hlavne za to, že sa kvôli nim vykašľal na Suri, ale od Justina? Tento narušený holobriadok v nedeľu na svoj Twitter napísal: „Chcem vyzvať Toma Cruisa na súboj v oktagone. Tom, ak neprijmeš túto výzvu, tak máš strach a nikdy sa ho nezbavíš.“ Opätovne sa mi natíska otázka: Wtf?? Akoby to nestačilo, na túto twitterovskú frašku reagoval aj Connor McGregor a ponúkol sa, že ak je Tom dostatočným mužom na to, aby túto výzvu prijal, tento zápas zasponzoruje. Dokonca sa spýtal, či má Tom dostatočné gule na to, aby bojoval tak, ako bojuje vo filmoch. Neviem ako vy, ale ja som fakt zvedavá, či a ako na toto Tom zareaguje. Na jeho mieste by som asi ignorovala tento postpubertálny výkrik do tmy a ďalej sa venovala svojej fanatickej cirkvi. Ale na druhej strane by som si asi aj pozrela, ako dá Justinovi na pič hubu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk