Mokré Spajsky

pridal NoName 11.6.2019 o 19:17


Žiadna prasačinka. Dievčence nám len zmokli.

Legendárna formácia (chcela som napísať pätica, ale ehm Viktoria na to kašle) má za sebou ďalší koncert. Po problémoch s ozvučením sa tento krát v Bristole objavil na scéne aj dážď.  V Británii to je však deň ako každý iný. Spajsky si povedali kašleme na to a ideme na plný plyn!

GingerBaby na seba nahodili priesvitné pršiplášte, Scary ochránilo nepriepustné načesané afro háro a Sporty mala ťažko na háku. S nejakým počasím si predsa nebude lámať  hlavu. Aj napriek tomu, že sú Briti na dážď zvyknutí, také pobehovanie a vyspevovanie v daždi dokáže človeka vyčerpať. Dievčatá si priamo na pódiu dopriali šálku anglického čaju a ja práve krútim hlavou, čo za klišé som to napísala.

Po koncerte sa dievčatá dočkali nečakane pozitívnych reakcií. Návštevníci si nenechali pokaziť večer dažďom a parádne sa bavili. Počet vyďobnutých očí dáždnikom: 0. Twitter a iné sociálne siete zaplavila vlna reakcií na koncert. A to sa teda čudujem, lebo ľudia sú nevyspytateľní a dokážu sa fakt sťažovať aj na nesprávne objednané počasie.

Podľa blízkych zdrojov by sa k dievčatám mala v Londýne pripojiť aj Posh Spice, žiaľ len ako divák. Mimochodom, tá sa práve vrátila s rodinou zo slnečného Miami.

 

Emma po koncerte zavesila na internet premočené vlasy. Nezachránil ju ani pršiplášť.

 

Emma a Geri v pršiplášťoch vyzerajú ako nevesty

 

Dievčatá spolu

 

Čas na čaj

 

Spajsky si koncert evidentne užívali

 

Pozitívne reakcie

 

 

 

Koncert vyzeral takto

 

Keď tak spomínam na ich repertoár… Pamätáte na song Naked? Kedysi ho spievali live nahé posediačky. Ak vás zaujíma či boli skutočne nahé, tak na konci tohto videa sa Emma postavila príliš skoro ??

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk