Russell Brand sa chce stretnúť s Katy Perry

pridal NoName 11.6.2019 o 21:30


Aby predebatovali svoje manželstvo.

Zabudli ste, že títo dvaja boli kedysi manželia? Nič si z toho nerobte, ja tiež. Ale Russell zjavne nie, pretože sa teraz, sedem rokov po rozchode, chce s Katy stretnúť a ospravedlniť sa jej za to, ako ich manželstvo skončilo. Odsúhlasila mu to aj jeho súčasná žena. Ďalšie prekvapenie, akosi mi uniklo, že je ženatý. Hups.

V posledných rokoch som Russella registrovala hlavne v britskej panel show The Big Fat Quiz of the Year, kde medzi sebou súťažia tímy zložené z britských komikov. Zároveň sa snažia zodpovedať otázky, ktoré môžu súvisieť s hocičím, čo sa v priebehu daného roku udialo. Občas bývajú aj špeciálne vydania kvízu, zamerané na určitú dekádu, napríklad roky 90te. Russell bol v rámci tohto kvízu viackrát v tíme s Noelom Fieldingom, ktorého možno poznáte z výborného seriálu IT Crowd (a v kvíze zvykne súťažiť aj Noelov IT kolega Richard Ayoade). Oni dvaja boli naozaj skvelá kombinácia a super ma pobavili. Vedela som, že Russell je označovaný za komika, nevidela som nijakú jeho stand up show, ale jeho výkony v týchto kvízoch mi stačia. Ak sa chcete zabaviť tiež, a ideálne ak máte radi britský humor, určite The Big Fat Quiz odporúčam. Každopádne, áno, Russellov zväzok s Katy Perry mi vyfučal z hlavy.

Pre rovnako zábudlivých ako ja dodávam, že Katy a Russell sa zosobášili v októbri 2010 po dvoch rokoch chodenia. Možno vám osvieži pamäť fakt, že svadba bola na indický Hindi štýl, aj so sloníkmi. Teda aspoň mňa hrklo pri tých slonoch, taká svadba totiž nebýva každý deň. Jediná škoda, že to spolu od svadby potiahli len 14 mesiacov. Rozchod sa vtedy zvaľoval na to, že obaja boli veľmi vyťažení a nedokázali sa zladiť (však poznáme tie reči), ale teraz blízky zdroj (ako inak) prichádza s novými informáciami.

Vraj rozchod bol z veľkej časti Russellova chyba (tu môžete podľa potreby vyjadriť svoj šok), a práve z toho dôvodu sa chce teraz s Katy stretnúť a kajúcne prosiť o jej odpustenie.

„Chce povedať, že je mu to ľúto, hlavne to, ako to celé skončilo, pretože to bola najmä jeho chyba. Takisto sa chce ospravedlniť za svoje zmeny nálad a žiarlivosť.“

Tak to je od Russella naozaj pekné, že má toľko sebareflexie. Alebo žeby to bolo o tom, že sa o ňom toľko nepíše a chce prilákať pozornosť? Vyberte si. Hlavne aby rozhovor s ním Katy nerozhodil do tej miery, že sa premení na nevestu na úteku a zruší svadbu s Orlandom Bloomom. Tí dvaja sú síce zasnúbení, ale svadbu sa rozhodli odložiť, kým si nebudú istí, že majú dostatočne hlboký emocionálny základ na taký celoživotný záväzok. Pfuj. Už len napísať túto vetu ma vyčerpalo a ako človek, ktorý má k zasnúbeniu dosť ďaleko, sa pýtam: Nemali si náhodou byť istí svojím emocionálnym základom (a tým, že im nechýba) už keď Orlando položil danú otázku a Katy na ňu pozitívne odpovedala? Povedzte, nech viem, či som ja šialená, alebo či mozgy celebrít fungujú na princípe totálne odlišnom od bežných smrteľníkov.

 

Takáto to bola láska

 

Spriaznenosť ich duší sa odrážala aj v rovnakej farbe vlasov

 

Tiež ste si spomenuli, že Katy nie vždy vyzerala ako idiot? Ten debilný účes, čo má teraz, robí veľa.

 

Ani neviem, ako túto fotku okomentovať. Čo vám udrie do očí prvé: Russellov výraz, alebo totálna odlišnosť ich štýlov? Už ani tá farba vlasov nie je rovnaká…Tu asi začali vzťahové patálie. Žeby to Russell cítil?

 

Russell a jeho terajšia pani, Laura Gallacher. Spolu majú dve dcéry. To som vedela, ale myslela som si, že len tak…bez svadby

 

Bude svadba, či nie? Mohli by obaja počkať, kým im dorastú vlasy.

 

Na záver si pripomeňme, ako vyzerala Katy v roku 2008, keď jej vyšiel druhý album. One of the Boys bol zároveň prvým albumom, ktorý nahrala ako Katy Perry (prvý album vôbec nahrala pod svojím naozajstným priezviskom – Hudson a žánrovo je to kresťanský rock)

 

 

Nie, toto tu nie je Zooey Deschanel

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  buzzfeed.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk