Sexoši z 911

pridal NoName 12.6.2019 o 7:08


Áno, áno. Je to iba seriál. Ale aké by to bolo, keby mi prišiel na pomoc sexi hasič v uniforme?

Je to také americké, že? Krásny, svalnatý, jednoducho vymakaný model so samozrejme brutálnymi vedomosťami nielen zo zdravotníctva vás príde zachrániť. Škoda, že to funguje iba na televíznej obrazovke. Nevravím, že u nás je každý hasič, či záchranár s pivným pupkom, ale isto len málokto má na záchranárov z Los Angeles – alebo teda zo seriálu 9-1-1!

Seriál sa vysiela od minulého roka a nedávno bolo odvysielané finále druhej série. Nebudem tu z príbehu nič spoilerovať, ale nie je to seriál iba o krásnych telách. I keď sa na nich naozaj dobre pozerá.

Skôr ako začnem s mužským obsadenstvom seriálu, musím vyzdvihnúť Angelu Bassett a Connie Britton. Angela vyzerá v 60tke absolútne neskutočne! V také čosi ja nemôžem ani dúfať v najdivokejších snoch. Podobne je na tom Connie, ktorú som tipovala na takých 35, ale v skutočnosti má pár rokov po 50tke.

Tak a poďme na sexošov. Hoci kapitána hrá Peter Krause, tohto necháme na pokoji. Má po 50tke a na moje prekvapenie je to dlhoročný partner Lorelai Gilmore, teda Lauren Graham!

Prvým sexošom je Buck aka herec Oliver Stark. Už len to meno oznamuje, že to bude kus pekného chlapa. Oliver má 27 a je pôvodom Brit. Hrá presne ten typ mladého, vyšportovaného, nebojácneho a mierne namysleného nováčika medzi hasičmi. Možno ste si ho už všimli, teda ak ste fanúšikom seriálu Into the Badlands. Ináč Oliver so svojou hereckou kariérou ešte len začína, takže na veľké filmy si zrejme počká.

Ďalším sexošom je Ryan Guzman. Tento herec nie je až taký neznámy. Veď tancoval v dvoch filmoch Let´s dance. I keď tieto filmy som prestala pozerať po prvom diele, Ryan vie tancovať o dušu. Mihol sa aj v Pretty Little Liars či Heroes: Reborne.

Samozrejme, v seriáli sa okrem týchto hlavných protagonistov často míňajú dobre stavaní uniformovaní sexoši s pekáčom buchiet. Stačí sa presvedčiť.

Takže… What´s your emergency, girls?

Oliver Stark

 

 

 

 

 

Ryan Guzman

 

 

 

 

 

Zdroje: sactownmag.com, german.fansshare.com, variety.com, laprensa.peru.com, hollywoodlife.com,  anthemmagazine.com, mediavillage.com, twitter.com, parade.com, aznude.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk