Taylor Swift a Katy Perry zakopali vojnovú sekeru

pridal NoName 12.6.2019 o 10:19


Mier na všetkých frotoch.

Veď čo je lepšie si prečítať než pozitívnu, ľahkú správičku, aby vám raňajky/obed/večera šli lepšie dole krkom. Dobrú chuť, mimochodom. Tipujem, že väčšina z vás zachytila informáciu obiehajúcu médiá, už nejaký ten rôčik, že tieto dve krásavice sa neznášajú. Kto videl Taylorin song Bad blood a netušil, aká strašná zloba medzi nimi nastala, ten sa musel veľmi čudovať, koho to tá Taylor tak vášnivo neznáša, že si prizvala celú armádu celebrít, aby na neho spoločne pľuli. Na ňu, teda, keďže šlo práve o Kaťu.

Ak neviete o čo konkrétne šlo a ak vás to nejakým zázrakom zaujíma, celý problém vznikol ešte v roku 2012, keď Taylorini tanečníci okašľali jej Red turné, aby sa pripojili k tomu Katinmu (Prismatic World Tour). Títo neverní tanečníci boli pôvodne Katkini,  tancovali aj na jej predošlom turné California Dreams a s Kaťou mali takmer rodinné vzťahy. Keď teda dostali ponuku vrátiť sa k nej, neváhali a zdúchli. Jasné, Kaťa ich nedotiahla na svoje pódium za vlasy a rozhodli sa sami. A niekto, kto má aj trochu súdnosti by povedal, že rozpútať kvôli tomu celosvetovú nenávistnú kampaň proti nej je tak na úrovni päťročného dieťaťa v období vzdoru.

Smutným dňom je však koniec. Akokoľvek je to nečakané, aj popové hviezdy niekedy dospejú a občas aj prekročia svoj tieň. Nie, nie Taylor. Ak jej hudobná tvorba niečo odráža, je to nehynúca potreba obviňovať zo svojich chýb všetkých naokolo a odpor k osobnej zodpovednosti, z ktorých aj jej psychológ berie prášky. Keby nebolo Katky a jej veľmi verejnej, ťažko ignorovateľnej instagramovej snahy o uzmierenie sa, tento článok by som sotva teraz písala. Našťastie má Taylor vstavaný PR radar a tiež schopnosť usmievať sa, aj keby vám najradšej váš platinový Swish Swish singel napchala do zadného otvoru. A tak môžu spolu opäť tráviť radostné večery nad tanierom koláčikov s mierovými znakmi a my v Katkinom mene dúfajme, že si neskôr doma vygooglila dáky hadí protijed.

Taylorin song Bad blood

 

Katin instagram

 

Taylorin komentár pod ním

 

Len celkom nedávno sa Taylor začala politicky angažovať

 

 

Kaťa ju za to chváli

 

 

Videjko, v ktorom Kaťa vyslala Taylor olivovú vetvičku

 

Kamky za starých čias pred zradou

 

Zdroje: eonline.com,  dailymail.co.uk,  telegraph.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk