Belle Thorne smrdí z pusy

pridal NoName 13.6.2019 o 21:28


Použi zubnú pastu, Bella!

Bella Thorne urobí všetko preto, aby sa o nej písalo. Náplňou jej každodennej práce je zbaviť sa nálepky disneyovskej hviezdičky a urobiť zo seba magora. Celkom sa jej to darí. Pre malý kúsok slávy neváha ponížiť samú seba, ukázať cecky či randiť s čudákmi. Boj o záujem médií je neúprosný. My sme veľkí altruisti a tak milej Belle darujeme kúsok priestoru aj u nás, na pikoškách.

Bella má nového frajera, talianskeho speváka Benjamina Mascola. Chodia spolu už asi dva mesiace. V utorok Bella na svojom Instagrame zverejnila ich spoločnú selfie. Bella na nej oblizuje Benjaminovi krk a on sa tvári, že je nad vecou. Podľa komentára od samotnej Belly asi až tak v pohode nebol.

„Neznáša môj dych!“ napísala.

Vzápätí dostala množstvo znechutených reakcií od svojich fanúšikov a tak text zmazala. Namiesto toho napísala úplne nudný komentár o tom, že váhy a blíženci sú jej obľúbené znamenia.

Milá Bella, ak nechceš, aby ti smrdelo z pusy, skús si každý deň umývať zuby. Vyskúšaj aj ústnu vodu a medzizubnú kefku. Takisto sa vyhni cibuľke, cesnaku, rybám a plesnivým syrom. A skús toľko nechľastať a nehuliť.

Inak, Bella má aj nový biznis plán, ktorý sa spája práve s jej milovanou trávou. Rozhodla sa založiť si vlastnú firmu na výrobu marihuany. Aktuálne vymýšľa názvy pre jednotlivé druhy. Jeden z nich by sa mal volať Topanga.

 

 

 

 

Zdroje: theblast.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk