Jessica Biel vystúpila proti očkovaniu detí

pridal NoName 13.6.2019 o 15:18


Ako ďalšia z rady celebrít.

Jenny McCarthy, Lisa Bonet, Jim Carrey, či Mayim Bialik – to je len pár mien z celebritných radov, ktorí  sa otvorene stavajú na stranu odporcov očkovania. V krásny a slnečný utorok sa k nim pridala aj Jessica Biel lobovaním v Kalifornskom štátnom zhromaždení po boku Robberta F. Kennedyho Jr. proti návrhu zákona o povinnom očkovaní. Tento 65-ročný bojovník za právo dieťaťa byť nakazené všetkými dostupnými chorobami sa vyjadril, že Jessica bola odvážna, keď presviedčala zákonodarcov, aby sa postavili proti zákonu, ktorý obmedzuje možné výnimky z povinného očkovania bez povolenia štátneho orgánu. Ja by som ju nazvala inak, ale veď dobre.

„Najväčší problém s týmto zákonom a čoho sa, myslím, Jessica najväčmi obáva, je, že ak doktor posudzujúci dieťa zistí, že je príliš krehké na očkovanie, tento zákon takých doktorov prekoná a donúti ich očkovať aj tak.“ vyjadril sa v stredu Kennedy pre The Daily Beast.

Čo dáva celkom zmysel. Akurát, že človek nemusí byť právnik, aby z pár riadkov pochopil, že nový návrh nechce nútiť doktorov očkovať všetkých za radom ako na páse s balenými kurčatami, ale skôr zobrať pochybným akože – vykonávačom medicíny a ich spriazneným google – vyštudovaným rodičom možnosť zhoršovať epidémiu osýpok, ktorá sa momentálne šíri USA. Toľko k povoleniu tým štátnym orgánom, ktoré bude treba pre nezaočkovanie získať. Jessice a jej podobným však zjavne nestačí, že rozhodujú len o živote svojich vlastných výplodkov, musia dať možnosť prežiť si mumps, či rubeolu čo najväčšiemu počtu detí. Veď čo človeka nezabije, to ho posilní.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

Jessica, Robbert F. Kennedy jr. a člena Demokratického združenia Autumn Burke

 

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  ranker.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk