Kardashianky sa na seba zase nepodobajú

pridal NoName 13.6.2019 o 16:29


Tisíc a jeden podôb

Schválne píšem zase, pretože ich až do neba volajúca závislosť na photoshope, začína ľudí iritovať. Najnovšie promujú príslušníčky Klanu Kuriev Kylie s Khlozzilou (meno vysvetlím názorne nižšie v galérií) nejakú divnú kolaboráciu Kylie CosmeticsKoko by Kylie“. Jednoducho povedané, určite nejaký ďalší shit. Dúfam, že tu nie sú nadšenci, pretože ich týmto článkom nepoteším.

Za posledné obdobie, si táto podarená rodinka fičí na Instagramoch a pravidelne pod prísnou kontrolou Momagerky Chris, na nás púšťajú paľbu fotiek ich hnusných zadníc a iných vyfotošopovaných údov. Mňa zaujíma jediné. Kedy sa ich konečne ľudia nasýtia. Nehovorím o Pikoškách. My sme totižto v plnej zbroji na čele hejterov a nemienime to zmeniť. Aspoň takýmto spôsobom prispievame k svetovej rovnováhe. Americká mládež sa nedokáže týchto plastikových figurín nabažiť.

Spomínané promo im ale nevyšlo podľa predstáv,  objavilo sa aj pár otáznikov a pochybností o ich výzore. Konečne. Kardashianky nedokážu kritiku prijať s úsmevom a ich obľúbenou činnosťou je premazávanie podobných komentárov. Aspoň vidieť, že ich to serie ??

Nové tváre / nové telá (Koko je prezývka Khloe, ak by to niekoho zaujímalo. Ja ľutujem samu seba, že vôbec takouto informáciou disponujem)

 

 

Khloe

 

 

Kylie

 

Spolu (a bez masiek)

 

Tu už sa nám to začína trochu podobať…

 

Khlozzila v plnej paráde

 

 

Khlozzila s Kylie (aj jej ešte musím niečo vymyslieť)

 

 

Aha, už to mám Mc Duck!

 

He He, čo ty na to Kylie?

 

Fotošopuje celá rodina

 

A tu sú pripomienky na ich výzor

 

 

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk