Aké psychické problémy?

pridal WonderWoman 14.6.2019 o 17:28


Britney sa teší zo života.

No uznajte sami- komu je lepšie, než našej milej Britney? Má sexy mladého frajera, s ktorým sa preváža na jachte, fotia sa spolu, on ju fotí, ona si jeho fotí… Skáču spolu do vody, hrajú sa na Titanik, Britney sa po ňom váľa, sťahuje brucho… Podľa mňa jej je hej!

Britney minulý mesiac oznámila, že sa potrebuje dať dokopy po tom, ako sa prevalila špina okolo jej rodiny. Jej otec, kvôli ktorého zdravotnému stavu si dala v januári pauzu od práce, ju vraj celé roky držal pod kontrolou a pomáhal si ťažkými liekmi a drogami. Potrebovala podľa vlastných slov trochu súkromia, no neprešiel ani mesiac a už sa so svojim súkromím dobrovoľne rozlúčila. Svoj Instagram má totiž plný súkromných postov, niektoré sú dokonca také, čo pošlete maximálne frajerovi a najlepšej kamoške, alebo ich po natočení rovno vymažete. Napríklad video, na ktorom Britney po terapii robí rôzne akože smiešne ksichty. Prečo také niečo zverejňuje? A prečo sa vo svojich 37. rokoch stále nevie odmaľovať? To sú otázky, na ktoré márne hľadám odpovede.

 

Britney so Samom na dovolenke v Miami

 

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, štýl-neštýl




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk