Daniel Radcliffe a Erin Darke sa ľúbia!

pridal NoName 14.6.2019 o 14:27


Aj po siedmich rokoch

Daniel Radcliffe a Erin Darke sa vybrali na prechádzku spojenú s piknikom a maznaním. Rozložili si deku v Hudson River Parku v New York City, bozkávali sa, smiali sa a snažili sa ignorovať Ignácov.

Málokedy ma pri prezeraní celebritných fotiek prepadne takýto čudný pocit. Akoby som sa dívala na čerstvo vyliahnuté kuriatka, takí sú zlatí. Zároveň kdesi hlboko vnútri sa vo mne prebúdza aj závisť. Ako je možné, že sa k sebe takto chovajú aj po siedmich rokoch vzťahu? Asi začnem veriť na celebritnú lásku, či čo. (pozdravujem Pierca Brosnana)

Daniel sa s Erin spoznal počas nakrúcania filmu Kill Your Darlings. Strihli si tu spolu veľmi erektívnu scénu, v ktorej sa Erin snaží Danielovi dokázať, že je ešte panic. Sexuálne napätie medzi nimi rozhodne nebolo hrané. Radcliffe sa dokonca vyjadril, že tá scéna dokonale vystihuje ich prvé pokusy o flirtovanie.

 

 

Erin je od Daniela o 5 rokov staršia, očividne im ten rozdiel vrásky nerobí. Vyjadrila sa, že s Danielom sa dokonale dopĺňajú, keďže obaja chápu, že je pre nich najdôležitejšia práca. Toľko romantiky asi dnes už nerozchodím. Radcliffe práve nakrúca film Escape From Pretoria. Stvárni v ňom aktivistu Tima Jenkina, ktorý sa rozhodne utiecť z väzenia v Pretórii. Darke aktuálne hviezdi v seriáli Marvelous Mrs. Maisel.

 

Pozri akú mám hladkú pokožku… použila som kokosový olej.

 

Zlatko, odlož ten telefón, keď sa s tebou rozprávam.

 

Čo o nás píšu?

 

Dobrú chuť, Erin!

 

Kuk podprsenka!

 

Doriti, myslíš, že si to Ignác všimol?

 

Už mi nič nevykukne.

 

A ide sa späť do práce.

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk