Mariah bola neverná

pridal WonderWoman 14.6.2019 o 18:14


Komu s kým?

To asi nebude veľmi ťažké uhádnuť, všakže? Spomínate si ešte na rok 2015, keď sa dala Mariah Carey dokopy s miliardárom Jamesom Packerom? Bol to dokonalý príklad chlapa, ktorému bolo niekde ubrané a niekde pridané – vyzeral síce príšerne, ale zato mohol prachy vidlami prehadzovať. A keďže Mariša chcela prehrabovať s ním, zbalila ho a dokonca ju požiadal o ruku.

To vtedy ale ešte chudák netušil, že si chce vziať nevernicu nevernú. Včera totiž prišli zahraničné médiá so šokantnou informáciou, že Mariša Jamesa podvádzala – neuveríte s kým! So svojim tanečníkom a súčasným frajerom Bryanom Tanakom. To je ale škandál, však? Vôbec sme to do dnešného dňa netušili a nepísali o tom. Bolo to predsa nad slnko jasné, keďže sa dali oficiálne dokopy necelé dva mesiace po tom, čo James zrušil zásnuby.

Trochu teda nerozumiem tomu, prečo sa necelé 3 roky po tomto celom objavilo video, na ktorom Mariša tancuje striptérsky tanček na Bryanovi v čase, keď bola ešte zasnúbená s Jamesom. Nejaký blízky zdroj sa zobudil z kómy a prezradil, že už vtedy mali aféru a že Mariša mu posielala erotické fotky, ktoré fotili členovia jej tímu. No naozaj niečo neuveriteľne šokantné, tieto informácie. Nižšie nájdete spomínané fotky (zamestnanci evidentne nevedia fotiť) aj video,   ktoré usvedčilo Mariah z nevery. Ešteže ho teraz vytiahli, konečne máme rukolapné dôkazy!

 

So svojim nič netušiacim snúbencom Jamesom

Treba pretočiť na 0:18

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk