Rozchod

pridal WonderWoman 15.6.2019 o 18:51


Dakota Johnson a Chris Martin sa rozišli.

Hm, je tu ešte niekto okrem mňa, koho to ani na sekundu neprekvapilo? Nie, že by som ich vzťahu neverila, ale už vieme, ako tieto celebritné vzťahy vyzerajú. Najprv veľká láska ako hrom a potom bum – neprekonateľné rozdiely. Ale priateľmi samozrejme zostanú navždy, lebo priateľstvu ani neprekonateľné rozdiely nebránia.

Lilinka sa teraz určite spokojne usmieva, lebo ešte v septembri minulého roka predpovedala, že spoločné tetovanie nekonečnej lásky, ktoré si dali Chris a Dakota vytetovať, si budú onedlho odstraňovať laserom. Alebo si ho možno aj nechajú, ktovie. Tak či tak, ich láska nekonečná nebola. Blízky zdroj prezradil magazínu The Sun, že aj keď už hovorili o zásnubách, Chris povedal, že sa rozhodli ísť každý svojou cestou a to všetkých poriadne prekvapilo. Vraj spolu totiž boli veľmi šťastní a preto ich kamoši veľmi nechápu, čo sa vlastne stalo. Nuž, neboli spolu ani dva roky, ktovie, čo bolo dôvodom rozchodu. Snáď Chrisovi nevadilo, že si Dakota rozumela s jeho bývalou Gwyneth Paltrow, ako môžete vidieť na fotkách v galérii.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk