Bradley a Irina to zabalili.

pridal NoName 16.6.2019 o 15:53


Aké sú príčiny a zámienky?

Berte do rúk pukance, máte tu aféru roka! Schyľovalo sa k tomu údajne už dlhšie. Irina Shayk a Bradley Cooper spolu takmer nechodili do spoločnosti a žili oddelenými životmi. Na posledných spoločných fotografiách z mája vyzerala Irina poriadne nabrúsená. Ich vzťah sa zhoršil po pamätnej Oscarovej noci, na ktorej sa Bradley a Gaga tvárili, že zo seba chcú strhať šaty a rozdať si to priamo na pódiu. Základná otázka celej tejto aféry teda znie: Môže za to Lady Gaga?

Bradleyho šaškovanie s Gagou možno bolo len PR, ale jeho vzťahu s Irinou nepomohlo. Aj keby tí dvaja spolu nespali, celý svet je presvedčený, že to tak bolo. Pre Irinu asi nebolo príjemné chodiť po svete s imaginárnymi parohmi.

Dospelo to až k tomu, že Irina sa od Bradleyho po štyroch rokoch odsťahovala a pred pár dňami sa definitívne rozišli. Ostáva už len vyriešiť, kto sa bude starať o ich dvojročnú dcéru Leu de Seine. Obaja sa z rozpadnutého vzťahu dostávajú po svojom. Bradley vyrazil s kamošmi na pijácky záťah, Irina zverejňuje na sociálnych sieťach sexi fotky z dovolenky na Islande.  Za riťku v zarezaných plavkách jej na Instagrame doletela záplava srdiečok. Jedno z nich jej poslal aj Gagin exfrajer Christian Carino. Žeby to bolo gesto spoluúčasti? 33-ročná speváčka a 50-ročný lovec talentov zrušili svoje zásnuby vo februári tohto roku, dôvodom malo byť takisto príliš okaté puto, ktoré vzniklo medzi Gagou a Bradleym. Aférka, ktorú medzi sebou rozpútali títo štyria je neskutočná. Tlieskam a teším sa na pokračovanie.

Dajme aj nejaké tajné zdroje, tie do toho vždy vidia.

Bradley bol údajne posledné mesiace emocionálne neprítomný. Príliš ho zamestnávala jeho práca, do ktorej bol absolútne zažraný, nepomáhalo ani časté cestovanie spojené s propagáciou filmu Star is Born. Irine údajne viac záležalo na spoločnom rodinnom živote, ktorý však nestál za veľa. Snažili sa vzťah zachrániť, najmä kvôli spoločnej dcérke, bohužiaľ, zmena bola nezvratná. V poslednom čase viedli úplne oddelené životy a rozchod bol len otázkou času. Tajné zdroje takisto spomínajú Gagu, s ktorou mal Bradley výnimočné puto, ktoré síce nikdy neprerástlo do niečoho vážnejšieho, ale nič nie je nemožné.

Naopak, zdroje blízke Lady Gage striktne popierajú, že by speváčka mohla za rozchod Bradleyho a Iriny. Údajne medzi nimi nebolo nič romantické, sú len dobrými priateľmi.

Vyzerá to na vojnu zdrojov. Ktorým veríte vy? Napíšte nám koment a zahlasujte.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Christian posiela páčiky

 

Vo štvorici po opici 3

 

 

 

Gaga a Carino ešte pred smrtiacimi Oscarmi

 

Holá na Islande. Hlavne, že má ponožky.

 

Spomíname.

 

Zdroje: elle.com,  dailymail.co.uk,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk