Stathamovci na dovolenke

pridal NoName 16.6.2019 o 18:55


Boli si užívať slnečné dni na Capri.

Rosie Huntington-Whiteley s jej snúbencom Jasonom Stathamom a so spoločným synom Jackom si vybehli na dovolenkovú jachtu. Malý Jack bude mať už dva roky, tak sa rodičia rozhodli, že ho vezmú na more. Celá família sa obliekla do tímovej bielej farby a užívali si spoločné voľno.

Netušila som, že je medzi nimi taký vekový rozdiel, ale uznávam, že Jason vyzerá v 51-tke pohľadne. Keď bude jeho syn maturovať, tak bude z filmového Kuriéra solídny deduško.  32 ročná Rosie má klasickú štíhlu modelkovskú postavu. Tá si môže obliecť aj vrece a bude vyzerať fajn. Keby som trávila týždeň na jachte, asi by som sa vykašlala na náušnice, náhrdelník aj náramok. To je asi zvyk z módnej brandže.  V rozhovore pre Vouge, sa Rosie vyjadrila, že po narodení jej syna si musela zvyknúť na úplne iný režim. Zvykla sa 45 minút sprchovať a 20 minút rozmýšľať, čo si na seba oblečie. Teraz sa riadi podľa priorít. Rozhoduje sa, či si spraví make up alebo vlasy. Popri rannej rutine jej behá po kúpeľni malý Jack a hrá sa s jej kozmetickými prípravkami. No… tieto problémy sú zrejme u každého individuálne.

Na fotkách vyzerá celá rodinka spokojne a uvoľnene. Ignác si prenajal šľapací bicykel so šmykľavkou a nafotil celkom slušné zábery.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk