Všetko najlepšie, oci

pridal WonderWoman 17.6.2019 o 20:35


To je tak bizarné…

Prešli už 4 roky odvtedy, čo sa Bruce Jenner, otec Kylie a Kendall Jenner rozhodol, že z neho bude každý deň iná žena. Respektíve, že sa z chlapa stane žena. Po tom, čo si roky tajne skúšal ženské šaty, sa vo svojich 66. rokoch nechal prerobiť na ženu menom Caitlyn. Štyri roky dozadu z toho bola obrovská senzácia, dnes už po nej pomaly ani pes neštekne. Teda až na Kendall.

Tá  včera ako správna dcérenka na svojom Instagrame zaželala všetko najlepšie ku Dňu otcov tomu svojmu, aj keď už medzi nohami nemá to, čo ockovia mávajú. Označiť pri slovách o úžasnom ockovi Caitlyn Jenner mi pripadá dosť bizarné, ale Kendall si už na túto zvrátenosť zvykla. Už pred dvoma rokmi v jednom rozhovore vysvetlila, že aj keď to bolo najprv emocionálne ťažké, nakoniec to prijala a pochopila, že má v Caitlyn stále človeka, ktorého ľúbi a je za neho vďačná. No aká skvelá dcéra to je.

 

Nostalgické fotky Brucea z čias, keď mal ešte penis

Dcéra s otcom (…) dnes

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk