Chystá sa film o Boy Georgovi

pridal NoName 18.6.2019 o 17:26


Bude ho hrať Sophie Turner?

Na prvý pohľad je to absurdné. Jedna z najkrajších herečiek svojej generácie by mala hrať Boy Georga, androgýnneho bacuľatého speváka minulého tisícročia? Si niekto robí riadnu prču, nie? Potom som si však pozrela pozorne ich fotky a bolo to tam! Tí dvaja sa na seba fakt podobajú. A s použitím zástupu maskérov a filmovej mágie budú na nerozoznanie.

Zatiaľ sa príliš netešme, film sa síce chystá, ale nič nie je podpísané. Boy George sa vo svojom rozhovore pre Vogue vyjadril, že by si želal, aby ho v jeho biografii stvárnila Sophie Turner. Áno, Sophie Turner, alias Sansa, alias manželka Joa Jonasa, alias Jean Grey. Údajne si vyberal z viacerých mien, ale Turner by bola pre neho najzaujímavejšou voľbou.

„Ľudia hovoria, že ma nemôže hrať ona, pretože je žena. Lenže viete, keď som mal 17, bol by som šťastný, keby som bol ňou.“

Zdá sa, že po mega úspešnom Bohemian Rhapsody a prijateľnom Rocketmanovi sa roztrhne vrece s biografiami rôznych spevákov, najmä tých, ktorých sexuálna orientácia nie je celkom košér. Boy George môže byť veľmi zaujímavým objektom, nielen kvôli homosexualite, ale aj kvôli hroznému detstvu a drogovej závislosti. Šľapal na heroíne a je vlastne celkom zázrak, že ešte žije a môže rozhodovať, kto ho stvárni v jeho autobiografii. Momentálne vyznáva zdravý životný štýl, je prísny raw vegán. S jeho sexualitou je to inak celkom zaujímavé, v pamätnom rozhovore z roku 1985 sa vyjadril, že uprednostňuje šálku čaju pred sexom.

Sophie Turner pravdepodobne tuší, že táto rola by z nej mohla urobiť skutočne uznávanú herečku. Momentálne je len ďalšou peknou tváričkou, ktorá vydrží objavovať sa v áčkových filmoch tak do tridsiatky a potom ju vystriedajú mladšie a chrumkavejšie. Ak by sa jej však podarilo uchmatnúť si takúto charakternú rolu a získať za ňu aspoň nomináciu na Oscara, bola by to hneď iná pesnička. Ja mám Sophie rada, v posledných sériách Game of Thrones som patrila do tímu Sansa, ale o jej hereckých kvalitách stále nie som presvedčená. Vo filme o Boy Georgeovi by mohla skutočne zažiariť… alebo škaredo naraziť. Inak, jej reakcia na Boy Georgeovu ponuku bola nadšená, na svoj Twitter napísala, že s ňou môžu rátať. Ja fakt dúfam, že toto klapne a klapka padne.

 

 

 

 

 

 

Doterajší vrchol herectva Sophie Turner.

Zdroje: vogue.co.uk,  justjared.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk