Premiéra na titulke Vogue

pridal WonderWoman 18.6.2019 o 21:54


Kto to tam dopracoval?

Spoznávate tie oči? Som si istá, že skalní fanúšikovia dotyčnej speváčky, plus tí, čo vedia čítať hneď vedeli, že je to nie je nikto iný, ako Billie Eilish. Okrem svojej premiéry na titulke najnovšieho austrálskeho Vogue je to aj jej premiéra u nás na Pikoškách, takže si poďme trošku predstaviť Billie Eilish.

Billie je sedemnásťročná americká speváčka, skladateľka a modelka. Debutovala ako trinásťročná v roku 2016 skladbou Ocean Eyes, ktorú vydala na SoundCloud-e. Skladba mala veľký úspech a o rok na to vydala Billie svoj prvý album s názvom Don’t Smile at Me. Od toho momentu šla jej hudobná kariéra hore rýchlosťou blesku a dnes už je z nej obľúbená hudobná umelkyňa, ktorá svojou inakosťou a čudnosťou prilákala množstvo fanúšikov. Jej hudba je skrátka iná a táto inakosť sa ľuďom páči. Čo na ňu hovoríte vy? Poznáte ju? Počúvate? Ja si dosť idem jej skladbu Bad Guy, už pár týždňov si ju púšťam dokolečka dokola.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk