Všetko najlepšie Robb!

pridal NoName 18.6.2019 o 12:14


Teda Kráľ Severu. Síce to už asi ťažko. Tak skôr nový James Bond? Nepotvrdené, ok. Tak len jednoducho Richard!

Pred desiatimi rokmi o ňom nikto nepočul, potom prišiel Game of Thrones a úloha najstaršieho syna Neda Starka. Aj keď v Game of Thrones jeho púť skončila už v tretej sérií, Red Wedding je dodnes nezabudnuteľnou časťou celého seriálu. Pri Robbovi som chvíľu verila, že dostane jeho príbeh happy ending. To som bola ale naivka, že? Veď kto ho dostal počas celého Game of Thrones? Ned a Catelyn? Tyrion a Shae? Brienne a Jaime? Jon a Ygritte? No dobre, títo dvaja dostali happy ending v reále. Ale už príliš odbočujem…

Richard Madden – toď jeho celé meno – dnes oslavuje krásne 33. narodeniny. Tento rodený Škót vyštudoval herectvo na Kráľovskej Škótskej akadémii a už počas študentských čias si strihol pár hier na doskách čo znamenajú svet. Divadelné herectvo však čoskoro prerástlo do filmového či televízneho a zrazu bol herec na svete. Tak sa dostal ku Game of Thrones. Zaujímavé je, že takmer rolu neprijal, keď sa dozvedel ako jeho postava skončí.

Po jeho odchode z GoT, dostal hlavnú úlohu vo výbornej minisérii Klondike od Discovery. Mihol sa v niekoľkých ďalších seriáloch, až napokon zakotvil v Bodyguard. Stvárnenie vojnového veterána a nového bodyguarda ministerky vnútra Davida Budda mu vyniesol Zlatý Glóbus v kategórií najlepší herec v dramatickom seriáli. Čo sa týka filmov, tak pokiaľ ste ho nezachytili v najnovšom Disney spracovaní Popolušky s Lily James, tak ste si ho možno všimli v nedávnej novinke Rocketmana, kde si zahral manažéra Johna Reida.

Poďme na zaujímavejšiu oblasť – vzťahy. Začnem tak zľahka – spomínate si na malý spor, ktorý mal s mierne pripečenou Carou Delevingne? Nemôžem si pomôcť, na mňa táto modelka lomítko akože herečka takto jednoducho pôsobí. To spomínam iba na osvieženie pamäte! Niekoľko rokov chodil s Jennou Coleman, ktorá má taktiež úspešný seriál Victoria. Ak máte radi historické seriály, tento jednoznačne odporúčam. Jenna ho však vymenila sa svojho princa zo seriálu – princa Alberta, s ktorým dodnes tvorí pár. Chvíľu chodil s mladou anglickou herečkou Ellie Bamber, ktorá si napríklad zahrala v tej príšernosti zvanej Pýcha, predsudok a zombie. Jane Austenová sa musela v hrobe obracať! A najnovšie klebety nám ukázali podivné fotografie Richarda po boku Justina z 13 Reason Why, teda Brandona Flynna. To či je Richard gay, bi alebo čo to najnovšie teraz letí, herec nepotvrdil ani nevyvrátil. Takže si pravdu môžeme iba domyslieť.

Pred pár dňami kolovala internetom informácia, že Richard možno nahradí Daniela Craiga v úlohe Jamesa Bonda. Oficiálne sa však nič nepotvrdilo.

Ešte raz, všetko najlepšie!

 

 

 

 

 

 

Zdroje: csfd.cz, imdb.com, express.co.uk (hellomagazine.com, nme.com, hbo.com, thesunbest.com, flaunt.com, mubi.com, mirror.co.uk)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk