Zásnubná párty Jennifer Lawrence a nadchádzajúca svadba

pridal NoName 18.6.2019 o 21:52


Vrátane obligatórneho ospevovania budúceho manžela.

Chvalabohu, časy, keď Jen vyskakovala z každej chladničky, poštovej schránky a záchodovej misy sú preč. Hollywood sa konečne prestal opájať fascinujúcimi vlastnosťami ako drzosť, neschopnosť dokončiť vetu bez toho, aby niekoho urazila alebo vyjsť po schodoch bez zrúbania sa, a tak môžem zodpovedne povedať, že som o nej nejaký ten piatok nepočula.

A ona toho, beťárica, postíhala zatiaľ dosť. Nie len, že už nechodí s režisérom Darrenom Aronofskym, ale dokonca sa ide vydávať za iného. Až taká šokantná novinka to nie je, keďže to jej hovorkyňa potvrdila už vo februári tohto roku – krátka správa o zásnubách obletela svet a krvný tlak mi obzvlášť nezdvihla. Pred pár dňami na premiére jej nového filmu X-men: Dark Phoenix však porozprávala o svojom nastávajúcom, ktorým je riaditeľ galérie súčasného umenia Gladstone 64 v New Yorku, Cooke Maroney.

„No, je to proste najlepší človek, akého som kedy stretla vo svojom živote. Rozhodne som nebola v stave, akože, som pripravená sa vydávať, “ povedala v podcaste s názvom „Do naha s Catt Sandler“. „Len som stretla Cooke(a) a chcela som sa zaňho vydať. Chceli sme si zobrať jeden druhého, zaviazať sa kompletne. Je to môj najlepší kamarát. Chcem si ho legálne pripútať naveky. A našťastie na ten účel existujú papiere. Nájdete svoju najobľúbenejšiu osobu na planéte a potom ste ako: Nesmieš odísť.“

Prípravy na svadbu sú v plnom prúde, vyzerá to teda, že to bude čoskoro.

„Akože som uvidela šaty, čo sa mi páčili a povedala som: Oh, to sú moje šaty. A uvidela som priestory a bola som akože: Super, máme priestory.“

Krásna slovná zásoba, len čo je pravda. Nastávajúcemu to ale zjavne nevadí. Navyše je úspešný, mňamózny a dobrý človek k tomu – fakt, kde takých rozdávajú? Dajte, légia mojich slobodných kamošiek čaká, tu je každá rada dobrá. Len nehovorte, že treba ísť loviť až do New Yorku – trochu veľké náklady pre slovenské devy. A Jen nech si užíva svadobné prípravy a romantické chvenie v hrudi, ja jej to prajem. Niekto jej do svadby snáď vysvetlí, že papiere nie sú zárukou spútania dvoch ľudí na večno-večné veky. Chvalabohu.

 

Zásnubná oslava tento víkend v New Yorku

 

Taký menší zásnubný šutrík, údajne 4 až 5 karátový, v hodnote 60 až 100 tisíc dolárov.

 

Tu je môj miláčik, volá sa Koláčik.
Bez srandy, ako by ste vyslovili Cooke? Mne to stále uteká do „kúki“.

 

 

 

Jenniferini muži v priebehu rokov, a.k.a keď nemáte vyhranený typ. Začnime niečím zrelým, napríklad Darrenom Aronofskym.

 

Pokračujme Chrisom Martinom

 

A kolegom z X-men: First Class, Nicholasom Houltom, čo je prvý muž, s ktorým Jen registrujem

 

Zdroje: townandcountrymag.com, inquisitr.com, harpersbazaar.com, eonline.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk