Rihanna predáva nové handry

pridal NoName 19.6.2019 o 19:18


Vo veľkom štýle s pohárikom v ruke.

Kráska z Barbadosu, speváčka a podnikateľka. Za posledné obdobie jej ide skôr tá móda ako hudba. Verím, že sa to nedá všetko naraz. Neviete kde na to berú tie celebrity energiu? Ale fakt! Či je to len ilúzia a všetko za vás odpracuje početný tím? Ak v tom má niekto prehľad, prosím, dajte mi vedieť. Ja som totižto veľmi zvedavá, ako je možné, že tie celebrity stíhajú vyzerať ešte aj dobre.

Rihanna tento týždeň promovala svoju značku oblečenia Fenty v newyorskej časti SoHo. S elegantným trojhodinovým meškaním dorazila na miesto konania v jasno ružových minišatách. Kto ale bude nadávať hostiteľke za meškanie, že…? Kolekciu oblečenia vytvorila na základe inšpirácie z mužského šatníka v kombinácií oversized prvkov. Jednoznačne jej štýl. Má moje uznanie. Košeľami a šatami so zvláštnym strihom vie šikovne zamaskovať kilá navyše. Mimochodom tá postava jej ide. Zrejme je to aj v genetike, ale na nej sa tie kilá rozložili úplne ideálne. Žiadna dvojitá brada, žiadne lýtka ako slon. Asi jej to aj závidím. Zvlášť teraz, počas grilovacej sezóny.

Chcela by som ešte vypichnúť jednu vec na outfite. Tie topánky. Zdá sa mi to, alebo RiRi vyťahuje na svetlo sveta klasické špicáky z tých rokov dvetisícich? Sú celkom pekné (tie jej, nie tie polmetrové špicáky z minulosti), ale človek si v nich musí ustrážiť manikúru a utekajúce prstíky. Tuším aj Rihe trochu migroval palec ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A teraz sledujte tie topánky… Hovorila som. Niečo na nás chystajú.

 

Minikoncept kolekcie

 

Zdroje: hollywoodlife.com,  dailymail.co.uk

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk