Adele žúrovala na koncerte Spice Girls

pridal NoName 20.6.2019 o 21:12


Vysmiata ako lečo.

Popravde, už dávno som nečítala tak mätúci článok, ako ten o Adele zabávajúcej sa na víkendom koncerte v Londýne. Na prvý pohľad pozitívny v každom smere, vychvaľujúci Adelin nový, zmenený imidž do nebies. Dozvedela som sa podstatnú informáciu o tom, aký mejkap v ten večer použila, ale aj to, že žiari práve preto, že jej prospel rozchod s 45-ročným Simonom Koneckim, bývalým finančníkom Lehman Brothers a zakladateľom charitatívnej oraganizácie Drop4Drop, s ktorým má 6-ročného syna Angela.

Rozchod, ktorý oznámili pred dvoma mesiacmi a o ktorom sme písali aj tu na Pikoškách, Adele však stále ešte spracúva. Na narodeninovej párty minulý mesiac písala na sociálne siete toto:

„Moje 30-te roky ma fakt skúšajú, ale zvládam to a snažím sa ako len viem dať tomu všetko.“

„Je jedno ako dlho sme tu, život je občas zložitý. Drasticky som sa zmenila počas posledných pár rokov a stále sa mením, a to je ok. 31. rok bude pre mňa veľký a celý ho miniem na seba. Po prvý raz za dekádu som pripravená cítiť svet okolo mňa.“

Schudnutá, vyblondená, nastajlovaná – cez víkend sa zjavne dobre bavila. Snáď to žúrovanie bude ozaj prejav spracovania zlého na dobré a nie zapíjanie smútku. Navyše vyzerala popri spajskách fakt kúl. Mne sa ale nezdala o nič horšia ani vo svojej ryšavej, pôvodnej podobe z klipu Chasing Pavements.

A Spice Girls a ich koncerte sme písali TU a aj TU.

 

Cestou na koncert si zaspievala v aute

 

 

A po ňom sa dobre bavila na afterpárty

 

 

S Geri Horner

 

Minulý týždeň opäť navšívila Komunitnú kuchyňu Hubb v západnom Londýne, ktorá poskytuje útočisko a jedlo obetiam požiaru Grenfell Tower v júna 2017, pri ktorom zomrelo 72 ľudí a stovky iných bolo zranených

 

 

Instagram Adele: „Keď vás pochytia emócie a potom si spomeniete, kým ste.“

So Simonom na koncerte Lady Gaga (2013)

 

Adele v roku 2008, keď prerazila so singlom Chasing Pavements

 

Zdroje: dailymail.co.uk, cheatsheet.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk