Bella Thorne zverejnila uniknuté nahé fotky (plus streľba)

pridal NoName 20.6.2019 o 18:08


Je ešte niekto zvedavý na jej cecky?

Tato aférka nám pomaly vrcholí, tak si ju poďme celé zhrnúť. Ja osobne si myslím, že je to celé len veľmi lacné PR, ale možno vy usúdite, že je Bella úbohá obeť a podáte jej vreckovku, nech si vyfúka svoj prefetovaný noštek.

Dajme si to pekne v bodoch, aby sme to mali prehľadné.

1. Drahá Bella si odfotila svoje nahé cecky a poslala ich svojmu frajerovi, s ktorým má veľmi smutný vzťah na diaľku. Frajer sa potešil, preleštil bambus.

2. Milej Belle napísal zlý zlý hacker, že má jej nahé fotky a zverejní ich.

3. Bella sa zamyslela. Šlo to sťažka. Napadla jej brilantná myšlienka, ako s hackerom vybabrať. Zverejnila svoje nahé fotky ako prvá! Na svojom Twitteri. Pridala aj feministický komentár.

„Ten muž mal nado mnou prevahu už príliš dlho. Je mi z toho zle. Zverejňujem to, pretože je to moje rozhodnutie. Teraz už odo mňa nič nezískaš. Dnes budem spať pokojne, pretože viem, že som si vzala späť svoju silu. Nemôžeš kontrolovať môj život. Toto sú fotky, ktorými sa mi vyhrážal, inými slovami, toto sú moje kozy. Posledných 24 hodín som preplakala namiesto toho, aby som oslavovala svoju novú knižku.“

4. Áno, Bella vydáva knižku a ja tuším, že práve odtiaľto vietor fúka. Každá knižka potrebuje poriadne PR, aby neskončila vo výpredaji na pumpe za 1, 20. Nie som konšpirátor, neverím na chemtrails a neoctujem, ale v tomto prípade sa to priam núka. Je možné, že to bolo celé na kompletku vymyslené? Belline cecky, už predsa videl celý svet, takže až taká ujma sa jej stať nemohla, nie? Nabudúce uniknú nahé fotky Mii Khalife (pornoherečka), to len bude aféra.

5. Bella zo seba niekoľko dní robila obeť, fňukala, akí hnusní ľudia žijú na svete. Potom sa do aféry priplietla Whoopi Goldberg a v americkej talkshow The View povedala to, čo si myslia všetci.

„Ak si známa, je úplne jedno koľko máš rokov. Nerob si nahé fotky.“

Ja dúfam, že Bella za toto vyjadrenie pošle Whoopi ďakovnú kartu a aspoň malé percento z predaja knižky, pretože týmto činom Whoopi rozpútala internetovú vojnu.

6. Bella následne zverejnila urevané video o tom, že má právo fotiť si holé cecky, a jej prípad by mal byť zapísaný do análov hnutia metoo. Je to vraj presne to isté, ako keď si dievča oblečie krátku sukňu, ide na diskotéku a tam ju znásilnia. Ona je v tomto prípade tá obeť, nemá byť terčom útokov.  Goldbergovej odkázala, že by sa mala hanbiť, že je len stará žena, ktorá nechápe mladú generáciu. Ja si naopak myslím, že Whoopi to napriek svojmu veku pochopila celkom správne. Po Fapenningu, ktorý sa udial v roku 2016 ma udivuje, že si celebrity stále nedokážu strážiť svoje súkromie.

7. Na Bellinu stranu sa postavili nejaké jej kamošky, ale aj Amber Heard a Zendaya. Aféra pomaly utícha, z Bellinej knižky je bestseller. Údajne plánuje napísať ďalšiu, bude o tom, ako jej zlí zlí hackeri ukradli holé cecky.

V čase písania tohto článku vyšla aj ďalšia informácia, ktorá sa už našťastie netýka Bellyných ukradnutých fotografií. Počas párty, ktorú organizovala vo svojom dome, aby zahnala smútok, sa strieľalo. Prestrašení susedia zavolali na bandu rozdivočených deciek policajtov.

 

 

Nová knižka, predáva sa ako čerstvé rožky

 

 

Whoopi Goldberg

Zdroje: justjared.com,  twitter.com,  bbc.com,  twitter.com,  dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk