Sledovali sme Jennifer Aniston

pridal NoName 21.6.2019 o 18:44


Ako si užíva slnečné lúče.

Rachel, teda pardon Jennifer, sa vybrala spolu s kamoškou Courteney Cox, do slnečného Mexika osláviť Monikine 55-te narodeniny. Trochu veľa krstných mien na to, že som spomínala len dve osoby, nie? Ospravedlňujem sa, ale keď vidím niekoho z hercov populárneho seriálu Priatelia pohromade, intuitívne ich volám menami ich postáv.

Takže Monika má 55 a Rachel 50. Nestačím sa čudovať ako ten čas letí. Aj napriek rozmazaným a roztraseným (Ignác bol z nich tiež na vetvy!) fotografiám, môžete posúdiť, či by ste obom tipovali takéto čísla. Ja si myslím, že vyzerajú skvelo. Ako by povedal môj starý známy: „Na tachometri už niečo majú, ale idem do toho.“ Ja by som do toho šla. Aby nedošlo k nedorozumeniu, ja by som ich chcela len za kamošky. Len tak spolu posedávať na gauči pri káve a rozoberať vtipné témy. Z platu servírky a kuchárky splácať nájom bytu na Manhattane. To by bol život.

Na chvíľku odbočím od témy. Jennifer nedávno odpremiérovala nový film s Adamom Sandlerom pod názvom Murder Mystery. V období natáčania mala istotne nabitý pracovný program. Po natáčaní sa ale začali zbiehať bulvárni vlci a zaujímala ich jediná otázka. Randenie. Za toto by som im krky vykrútila. Nedajú jej s tým pokoj. Podľa mňa sa jej zakaždým pri podobnej otázke otvára kudla v kabelke. Pred mesiacom sa vyjadrila, že keď láska zaklope na dvere, uvíta ju. Nebude to ale siliť. Súhlasím s ňou.

Poďme si prezrieť priateľky v plavkách. Na koniec galérie ešte pridávam malý bonus v podobe spoločnej selfie, ktorú si cvakli spolu v nedeľu na Monikinej oficiálnej oslave narodenín.

 

 

 

 

 

 

Jóžin z bážin ??

 

Courteney Cox a.k.a Monika

 

Pekná terasa. Aj ja by som sa tam ešte zmestila. Zabudli ma pozvať.

 

Nová selfie. Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Phoebe, Monika, Rachel). Len pre info, Lisa má tiež 55 rokov. Som rada, že Courteney prestala s vylepšovaním tváre.  Za 10 rokov určite poďakuje sama sebe za dobré rozhodnutie.

 

Na porovnanie

 

Zdroje: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk