Čašník Chris Hemsworth

pridal Lilinka 24.6.2019 o 14:00


Súťažil o prvenstvo s komikom Jamesom Cordenom.

James si pozval Chrisa do svojej talk show The Late Late Show with James Corden, aby si spolu strihli neúprosný čašnícky battle. Urastenejší a chudší Chris mal od začiatku navrch, no Jamesovi sa musí uznať snaha. Títo dvaja blonďáci sa predbiehali, kto vyberie lepší stôl, kto uvedie hosťa lepšie, nosili ich na rukách (doslova) a dokonca jeden z nich aj zahral na husliach.

Tento prank by bol aj celkom vtipný, najmä pasáž, keď si porovnávali, kto má väčšiu koreničku, keby si za svoju obeť nevybrali jednu zo snobských londýnskych reštaurácií The Northall – asi bolo treba PR. Nie všetci sa tam stotožňovali s tupým humorom. Nabudúce by som išla niekam, kde je to cenovo prijateľnejšie, kde sa človek ide do sýta najesť a nie oblízať penu z taniera za 200 libier.

Neviem ako vy, ale ja by som celkom prijala, keby som na pive v anglickom bare stretla ako barmana Chrisa Hemswortha. Aj veľký tingelt by som nechala, keby sa so mnou odfotil a  nehádzala by som zhnusené ksichty ako Sara, ktorá  je alergická na vlašské orechy a evidentne aj na srandu.

Zdroje: Entertainment Weekly, The Hollywood Reporter, Accessonline.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk