Nicki Minaj má nový klip

pridal NoName 24.6.2019 o 18:20


Za prípadné poruchy spánku nezodpovedám.

Stará známa Nikolka Minážová sa po neúspešnom turné snaží vylepšiť reputáciu novým songom. Neviem, neviem. Myslím, že jej sláva už pomaly zachádza a jej éra je pri koncoch. Posledné roky to bolo len samé blá blá som najlepšia v hre, krútim obrovskou zadnicou a nič viac.

O jej americké turné nebol dostatok záujmu, tak sa rozhodla, že časť zruší a presunie sa do Európy. Tu to ale tiež nebola prechádzka ružovou záhradou. Na to, že sa tvári ako hviezda top formátu, si najala veľmi amatérsky tím plánovačov. Koniec koncov spomeňme si na jej bratislavský koncert. Ak sa pýtate aký, tak vám odpoviem, že žiaden nebol. Pretože nestihli postaviť stage. Nicki síce vyšla na pódium, ale vyhovárala sa, že náš štadión Ondreja Nepelu nemá dostatok elektrických sietí, na potiahnutie jej show. Bullshit. Boli u nás iné hudobné formáty. Tie jej ružové jednorožce by potiahla aj prípojka od kolotočiarov pri Dunaji. Každopádne. Rovnaké sračky sa jej stali aj v iných európskych mestách. Keby rovno povedala, že to majú naprd zorganizované, možno by jej fanúšikovia odpustili. Ale ona radšej zapierala a mazala komentáre na Instagrame. Trapas.

Aktuálne vydala nový klip s názvom Megatron. Keď som si prečítala názov, musela som za začať smiať. Megatron totiž znie ako krycí názov pre jej prdel. Fakt. Skúste si to pustiť. Nie je to ani chytľavé. Topiaci sa aj slamky chytá.

 

S partnerom, kriminálnikom, ktorý v roku 1995 znásilnil 16 ročné dievča.

 

 

Foto z klipu Megaprdel Megatron

 

 

 

 

 

Nabrala aspoň 20 kíl

 

Takto vyzerala za čias „Super Bass“

 

Ešte malá zákernosť na otvorenie rán zo spomienok na Anakondu  ??

 

Nový klip Megatron

Zdroj: Youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk