Ako letí čas

pridal NoName 25.6.2019 o 21:23


Určite veľa z nás si pamätá Christinu Aguileru, keď bola ešte mladé dievča a súperila s Britney Spears.

Obe začínali v Mickey Mouse klube ako deti a dá sa povedať, že obe majú úspešnú kariéru (ak nerátame Britneyno nervové zrútenie a kvalitné hrabanie v roku 2007). Christinu takéto stavy našťastie obišli. Mala síce obdobie kedy sa prezentovala ako štetka, v roku 2002 keď vyšiel jej album Stripped a konkrétne pesnička Dirrty, ktorou rozvírila vody šoubizu. Podľa mňa to bol šikovný ťah jej manažmentu odlíšiť ju od Britney, ktorá sa vtedy prezentovala panenským imidžom (haha všetci sme jej to zhltli).

Ale späť ku Christine. Aj keď som vždy bola tím Britney, musím uznať, že Kristínka mala vždy neskutočný hlas a je skvelá speváčka.

V týchto dňoch si pripomína…a teraz sa podržte – 20 rokov od vydania jej prvého singla Genie in a Bottle. Áno, je to už taká dlhá doba a neviem ako vy, ale ja sa cítim stará ako fosília. Dajte vedieť v komentoch, či aj vy baby ste sa snažili napodobniť Kikine vlasy z Dirrty klipu :-). Ja hej a dopadlo to tak, že som mala polku hlavy čiernu a polku blond (čierna sa dávala naspodok ak by niekto nevedel haha).  Asi si viete predstaviť ako to vyzeralo…

 

Christina so snúbencom Matthewom Rutlerom a spoločnou dcérkou Summer (popri tých Kardašiankách mi Leto príde ako celkom normálne meno)

 

Kika vyzerá happy a tuším aj schudla.

 

Rodinka pokope. Syna má z predchádzajúceho manželstva s ušiakom Jordanom Bratmanom.

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk