Ashley Graham prevetrala mamu

pridal NoName 25.6.2019 o 5:49


Na ťave…

Plus size modelka Ashley vytiahla mamu na jazdu na ťave. Darovala jej netradičný zážitkový darček k jej 55-tim narodeninám. Je to od nej celkom milé, zobrať mamu na dovolenku a spoznávať exotické miesta. Všetky spoločné chvíľky streamovala na snap chat a užívala si slnečné dni.

Nebola by to ale Ashley, aby svetu plných žien neodkázala niečo duchaplné. Odfotila svoju mamu, mimochodom sympošku, v pásikavej košeli a kraťasoch, a na fotografiu pripísala odkaz, že je stále sebavedomá. Ja nerozumiem, prečo by sebavedomá nemala byť. Je to žena ako každá iná. Či má plus alebo mínus 10 kilo. Kľudne aj 20. Nevidím v tom problém. Neviem prečo si to toľko žien v sebe nevysporiadalo, ale keď sa na ulici obzriem, vidím iné kalibre v minisukniach a sú usmievavé ako slniečko. No a čo? Pokiaľ to nehraničí so zdravotným rizikom tak si daj ten koláč. Ok, nedávaj si preboha, pol torty. Ale dopraj si!

Ále, veď Ashley to myslí dobre. Pristane im to na ťave?

 

 

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk