Kto vyvenčil pazuchy?

pridal NoName 25.6.2019 o 17:53


Kto uhádne, získa cukrovinky Čierny princ.

Áno, je to Katie Holmes, ktorá sa rozhodla odviazať a prevetrala paže. Ignácovi posielam pochvalu, tentokrát sa mu podarilo nasnímať ostré a profesionálne fotky. Bývalú pani Cruisovú zachytil na jej prechádzke Manhattanom.

Nie som žiaden veľký odborník na módu, ale v tomto prípade mám neodbytný pocit, že Katienmu modelu čosi chýba. Nezvykne sa pod riflami na traky nosiť aspoň tričko?

Aj Katie si asi uvedomila, že jej retro overal nie je veľmi praktický, paže si tlačila tesne k telu, aby jej niečo zboku nevykuklo. Úsmev na tvári jej to však nemohlo zmazať.

Katie nedávno oslávila štyridsiatku, ale svoj vnútorný pokoj stále nenašla. S Jamiem Foxxom to majú ako na hojdačke. Jeden mesiac prechádzajú krízou, ďalší mesiac plánujú svadbu, potom zase kríza. Naposledy sa objavili na verejnosti počas Met Gala a tam sa zdalo, že je všetko v poriadku. Bola to vôbec prvá oficiálna akcia, na ktorú prišli ruka v ruke, napriek tomu, že to spolu ťahajú už od roku 2013. Momentálne sa obaja vyrovnávajú so vzťahom na diaľku. Katie žije New Yorku a Jamie v Los Angeles . Tajný zdroj blízky Foxxovi sa vyjadril, že im to bez problémov klape. Údajne je ich vzťah silnejší než kedykoľvek predtým. Áno, viem si predstaviť, že vzťah na diaľku Foxxovi vyhovuje, kedže sa o ňom už dlhšie šepká, že nie je zrovna prototypom verného muža.

Pre všetkých milovníkov Čierneho princa mám smutnú správu. Obľúbenú cukrovinku v obchodoch už nenájdete. Ale existujú dva nemenované reťazce, ktoré ponúkajú veľmi podobnú a veľmi nezdravú náhradu. Katie by si ju určite nedala.

 

 

Tie igelitky mi trhajú žily. Mysli ekologicky, Katie!

 

Hlavne nehýbať rukami…

 

Už sa neskrývajú. Škoda, zakázaná láska chutí najsladšie.

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk