Po troch rokoch opäť naplno žije

pridal NoName 26.6.2019 o 21:42


Kto by nepoznal divu menom Celine Dion? Ako sa však má?

Celine sa v nedávnom rozhovore pre Extra vyjadrila, že jej trvalo tri roky, kým opäť našla “vášeň pokračovať ďalej”. Všetci vieme, že Celine svojho zosnulého manžela milovala. A milovala ho teda naozaj dlho. Príbeh jej životnej lásky je priam vystrihnutý z románu. Dokonca som kdesi čítala, že to bol práve jej manžel s kým prišla o svoje panenstvo. Niet sa čomu čudovať, keďže svoj vzťah zverejnili, keď mala Celine 19. O niekoľko rokov sa zosobášili a neskôr si zadovážili aj troch synov.

Taktiež priznáva, že 18-ročný Rene-Charles a 8-ročné dvojičky  Nelson a Eddy jej boli silou počas tých posledných troch rokov a preto sa aj učili doma.

Iste viete, že Celine sa chystá na poriadne turné – vlastne to bude prvé po smrti jej milovaného manžela Reného. Courage Tour spustí presne 18. septembra v rodnej Kanade, v ktorej bude koncertovať takmer mesiac. Potom príde na rad Amerika. Toto turné bude trvať do konca apríla 2020 a ukončí ho opäť v Kanade.

V rozhovore vysvetlila prečo práve tento názov turné:

“Neexistuje žiadny vek pre začatie nejakého projektu, sna, každý by mal mať guráž a ja ju mám. A odvahu povedať, nechajte ma začať niečo čomu chcem dať šancu.”

Začiatkom roka sa objavili špekulácie o jej novom priateľovi v podobe 34-ročného tanečníka Pepe Munoza, čo oficiálne nepotvrdila.

Taktiež držiteľka 5 Grammy nedávno začala schytávať dosť kritiky od svojich fanúšikov. Väčšina sa bojí o zdravie svojej 51-ročnej obľúbenej speváčky, keďže vyzerá veľmi chudá. Samotná Celine však popiera akékoľvek otázky spomínajúce anorexiu. Sama hovorí, že sa cíti sa skvelo. Veď posúďte sami.

 

Celine aktuálne

 

Vraj jej nový priateľ tanečník Pepe Munoz

 

S úsmevom

 

Celine na Billboard Music Awards 2017

 

Znepokojivý príspevok z insta, kde v komentároch vyjadrujú svoje obavy fanúšikovia

 

So synmi Rene-Charlesom a dvojičkami Nelsonom a Eddym

 

Fotka s jej zosnulým manželom René Angélil. Zomrel v roku 2016.

 

Zdroje: ewn.co.za, viagogo.com, dailymail.co.uk, wmagazine.com, youtube.com, consent.yahoo.com, hellomagazine.com, apnews.com, instagram.com, hype.my, people.com, etonline.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk