Cardi B na súde za útok na údajnú milenku jej manžela Offseta

pridal NoName 27.6.2019 o 7:06


Hrozia jej štyri roky natvrdo.

Dvadsaťšesťorčná speváčka Cardi B, ktorej skutočné meno Belcalis Almanzar sa nedá vysloviť bez strachu, že privoláme zblúdilého hipogryfa z Rokfortských pozemkov, vystúpila v utorok na súdnom pojednávaní v New Yorku. Bránila sa proti obžalobe za zločin, ku ktorému malo dôjsť v lete minulého roku v bare Angels Strip Club. Prokurátor uvádza, že Cardi mala nahovoriť ôsmich ľudí, aby napadli sestry Baddie Gi (Rachel Wattley, 21) a Jade(Sarah Wattley, 23) za to, že údajne mali pomer s jej manželom Offsetom. Na dievčatá mali byť hádzané fľašky, alkoholické drinky a hlava jednej z nich mala mať blízke stretnutie s barovým pultom.

Cardi B všetky obvinenia popiera, čo je fajn a slúži jej ku cti, ak je ozaj nevinná. Problém je akurát v tom, že prvotne sa súdne konanie voči nej začalo pre obvinenie za prečin, konkrétne za bezohľadné ohrozovanie, v rámci ktorého odmietla priznanie viny a prijatie trestu, ktorý vôbec nezahŕňal väzenie. Ako reakcia na to bola voči nej minulý piatok vznesená viac než 10-bodová obžaloba – v rámci nej aj dva body pre pokus o zločinný útok a viacero menších prečinov ako harasment a už spomenuté ohrozovanie. Pri najhoršom možnom výsledku môže dostať tresť odňatia slobody až do výšky štyroch rokov.

Cardi sa tomu všetkému smeje. Asi si je istá, že neskončí ako v reklame na svoj nový hudobný klip Press – nahá a spútaná a nijak zvlášť nevykoľajená faktom, že si môže pekných pár rokov posedieť za mrežami. Tak veľa šťastia.

 

”I ain’t goin to jail!!”

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Ice Cream Conversations (@icecreamconvos_),

Na utorkovom pojednávaní

 

 

 

Na pojednávaní 31. mája v ružovom (vtedy ešte len za prečin)

 

Sudcu asi nijak zvlášť neohúril jej výstrih

 

Bez komentára

 

V reklame na nový klip

 

 

Klip Press

 

Napadnuté sestry Baddie Gi a Jade. Čistá nevinnosť.

 

Zdroje: thesun.co.uk, dailymail.co.uk, justjared.com, icecreamconvos.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk