Kto sa to snaží pred nami zatajiť?

pridal NoName 27.6.2019 o 16:26


Ignáca neoblafneš moja! To by si musela liezť kanálmi, aby ťa necvakol.

Spoznali ste slečnu na titulke? Teda, čo to píšem, žiadna slečna to už nie je. Je to naša Evelyn čo spolu s Rickom naháňala Múmiu už pred 20 rokmi! Áno, čas letí neúprosne. Pre niekoho viac a pre niekoho menej, že Brendan Fraser?

Evelyn, teda Rachel Weisz má dnes 49 a – i keď neznášam toto spojenie – na svoj vek vyzerá skvele. Snaha ísť v utajení na obyčajnú prechádzku v šiltovke, béžovej bunde a v slnečných okuliaroch, jej nevyšla. Takto svižne si vykračovala ešte v nedeľu v severnej časti Londýna.

Rachel poznáme ako aktuálnu manželku aktuálneho Jamesa Bonda. Píšem aktuálnu, lebo v Hollywoode nikdy neviete kedy príde zmena. Na prechádzke ju sprevádzal 12-ročný syn menom Henry, ktorého má s bývalým snúbencom Darrenom Aronofskym. Áno, ten Aranofsky, ktorý bol cca rok s Jennifer Lawrence. Aranofsky dostal kopačky po ôsmich rokoch, keď prišiel na scénu Daniel Craig. Nečudujem sa, že menila. Vy áno? A týmto dvom sa iba minulý rok narodila spoločná dcérka. Pre doplnenie – Craig má 26-ročnú dcéru Ellu z prvého manželstva.

 

Šípim šípim, že ma niekto sleduje

 

 

Rachel a Bafta za film Favoritka

 

No nie je to krásna žena?

 

Pekný pár, čo poviete?

 

Kedysi dávno pred 20 rokmi!

 

Zdroj: dailymail.co.uk, celebsnetworthtoday.com, businessinsider.com, moviesroom.pl







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk