Zomrel Max Wright zo seriálu ALF

pridal NoName 27.6.2019 o 18:30


Po dvoch desaťročiach boja s rakovinou.

Dvojicu z úvodného obrázka snáď nemusím predstavovať. Večery pri ALFovi boli roky stálicou aj v našich domácnostiach – ak sa niekomu podarilo vyhnúť sa tisícstosedemesiatejšiestej repríze tohto seriálu, má buď veľmi uvedomelých rodičov alebo nemal televízor.

Vo svojom kalifornskom domove zomrel včera hlavný predstaviť tohto diela, seriálový otec Willie Tanner vo veku 75 rokov po dvadsiatich štyroch rokoch boja s lymfómom. Herec Max Wright bol známy predovšetkým pre túto postavu, ale objavil sa v mnohých iných filmoch a seriáloch, medzi nimi All That Jazz, Reds, The Sting II, Soul Man and The Shadow a dokonca aj v dvoch dieloch Priateľov ako manažér Central Perku.

Nie len Willie Tanner, ale ani ALF si mačací džús už nikdy nedajú. Max Wright nasledoval svojho filmového kolegu, herca Mischu Meszarosa, hrajúceho ALFa, ktorý zomrel už v roku 2016 na komplikácie po porážke. Nebuďme z toho ale zbytočne smutní, nech nás radšej ich spomienka transportuje do minulosti a detstva – časov, keď sme naposledy mali čas tráviť večery s rodinou okolo televízora.

 

Video z ALFa. Úvodná zvučka sa naozaj nedá zabudnúť.

 

 

Max Wright

 

(Mihaly) Mischu Meszaros v kostýme ALFa

 

S filmovou rodinou

 

 

 

Max v posledných rokoch

 

Zdroje: dailymail.co.uk, mirror.co.uk, news.com.au







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk