Snoop Dogg pod paľbou kritiky rozzúrených fanúšikov futbalovej legendy

pridal NoName 28.6.2019 o 17:45


Lebo politická korektnosť.

Snoop Dogga podrobne predstavovať netreba. Rapper, spevák, autor šestnástich hudobných albumov, herec, producent a zabávač má špecifický zmysel pre humor a svetonázor presvedčeného salámistu. Slobodný prejav jeho duše sa mu občas nevyplatí, tak ako v dnešných dňoch, keď sa stal terčom sústredenej nenávisti fanúšikov britskej futbalovej legendy Paula Gascoigneho, prezývaného Gazza.

Vo svojom včerajšom tweete totiž zverejnil meme obrázok, v ktorom porovnáva vplyv dlhodobého užívania/zneužívania alkoholu a marihuany. Na horných obrázkoch je zobrazený Paul v dvadsiatich rokoch na vrchole svojej kariéry a  následne v štyridsiatich siedmich – tesne predtým, než bol hospitalizovaný pre alkoholizmus. Obdobne je zobrazený aj Snoop, ktorý sa nikdy netajil svojou záľubou v tráve, akurát v jeho vzhľade nejakú zásadnú zmenu nebadať.

Paul Gascoigne je vo futbalových kruhoch nepopierateľne veľké meno. Svoju kariéru začal ako trinásťročný v clube Newcastle United a profesionálny futbal začal hrať v roku 1985. Počas svojej kariéry hral za tímy ako Tottenham, Lazio a Rangers a počas hrania za Anglicko získal 57 pohárov. Tiež je faktom, že celý život bojuje s alkoholizmom. Prvýkrát bol pre tieto problémy hospitalizovaný v roku 1998, kedy ho v bezvedomí previezli do nemocnice po užití 32 pohárikov whiskey. V roku 2011 priznal, že pred každým zápasom zvykol vypiť 9 pohárikov brandy a šňupať kokaín.

Od roku 2017 je údajne čistý, avšak pred týždňom spôsobil škandál, keď v španielskom rezorte Benidorm spieval s opitými fanúšikmi oplzlé proti-katolícke frázy na verziu piesne Tiny Turner, Simply the best. Ešte väčšiu pozornosť vyvolal ani nie pred mesiacom, keď bolo na youtube zverejnené video, v ktorom zjavne pod vplyvom čohosi žiada fanúšika o kokaín.

Netreba zdôrazňovať, že Snoopov tweet sa nepozdával všetkým z miliónov jeho nasledovačov a ďalších Paulových fanúšikov. Označenia ako „hanba“ alebo „tyran“ neboli iba sporadické a mnohí sa zhodli, že Snoop Dogg sa neoprávnene naváža do človeka, trpiaceho vážnou chorobou.

Bez ohľahu na stupiditu užívania marihuany bez lekárskeho odporúčania ako to robí Snoop, v dnešnej dobe, zdá sa, neradno vyjadrovať svoj názor akýmkoľvek spôsobom. Rozhodne nikdy nepoukazujte na následky celoživotného alkoholizmu, pretože tým zákonite zraníte niekoho city. Radšej si to myslite len tak, vo vnútri. To je teraz také moderné.

 

Nešťastný Snoopov tweet

 

Naštvané tweety fanúšikov

 

Paul Gascoigne za mladi

 

A teraz

 

 

 

Video, v ktorom Paul vyspevuje s ožratými fanúšikmi v španielskom Benidorme „F*ck the Pope“

 

A to, v ktorom si pýta od fanúšika kokaín

Snoopove legendárne „Ďakujem sebe“ video

Zdroje: dailymail.co.uk, extra.ie, express.co.uk, sportbible.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk