Willow Smith o svojej sexualite

pridal WonderWoman 30.6.2019 o 21:59


Trochu neštandardnej…

Nie je žiadnou novinkou, že deti Smithovcov – Willow a Jaden sú dosť zvláštne bytosti. Už nás v minulosti párkrát šokovali svojimi vyhláseniami, ktoré evokovali ich závislosť na omamných látkach, alebo svojimi módnymi výstrelkami. Hlavne Jaden vždy perlil, ako napríklad vtedy, keď tvrdil, že nie je človek, alebo že sa chystá jedného pekného dňa zmiznúť z povrchu zemského.

Tentokrát to je ale Willow, ktorá sa v najnovšej epizóde Red Table Talk vyjadrila k svojej sexualite. Prezradila, že miluje rovnako ženy aj mužov, takže to je jasná bisexualita. Nebola by to však Willow, keby to neozvláštnila nejakou čerešničkou na torte. Prišla na to vďaka Instagramu, kde sledovala účet jednej polyamornej trojice. Pre vysvetlenie – polyamoria stručne znamená praktizovanie viacerých vzťahov súčasne, pričom všetci zúčastnení o tom vedia a sú s tým stotožnení. Väčšinou spolu títo ľudia aj normálne spoločne žijú a to je niečo, čo si vie v budúcnosti predstaviť aj Willow. „Chcem jedného muža a jednu ženu a chcem s nimi byť vo vážnom vzťahu. Nie som typ človeka, ktorý neustále hľadá nové sexuálne zážitky. Veľmi sa zameriavam na emocionálne spojenie a mám pocit, že ak nájdem dvoch ľudí rozdielneho pohlavia, s ktorými si naozaj sadneme a budeme mať romantické a sexuálne spojenie, nebudem mať potrebu hľadať ďalej.“ Jej babička s tým nebola stotožnená, ale Jada jej povedala, že má robiť čokoľvek, čo ju urobí šťastnou. Tak som zvedavá, ako bude vyzerať jej najbližší vzťah a či sa jej podarí nájsť tú správnu dvojicu…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk