Sophie a Joe sa vzali

pridal WonderWoman 1.7.2019 o 16:17


Znova.

Presne ako sme pred pár dňami avizovali, zaľúbenci Sophie Turner a Joe Jonas šli do Paríža, aby si vo Francúzsku druhýkrát povedali svoje áno. Komorná svadba vo Vegas bola legálna, no chcelo to aj niečo väčšie, s celou rodinou a priateľmi a takou tou tradičnou romantikou.

Jediné blbé na tom zatiaľ je to, že nemáme žiadne fotky zo včerajšieho obradu. Ani nevestu v šatách, ani ženícha v obleku. Tentokrát si totiž dali na súkromí záležať a nášmu Ignácovi sa podarilo len zopár záberov na miesto konania, pár hostí a plus stiahol fotku z Instagramu Maisie Williams. Tú si ako vieme Sophie vybrala za svoju svedkyňu a Maisie zas prišla na svadbu svojej najlepšej priateľky so svojim frajerom menom Reuben Selby.

Obrad sa konal na naozaj krásnom a typicky francúzskom mieste – v Château du Martinet a dokonalú idylku vytvoril západ slnka, biele kvety a sviečky v skle, ktoré vraj lemovali uličku, ktorou prichádzala nevesta. Muselo to byť naozaj krásne a ja sa už neviem dočkať fotiek, na ktoré snáď nebudú naši dvojnásobní novomanželia skúpi.

 

Maisie s frajerom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk