Tak predsa si na seba zarába

pridal WonderWoman 1.7.2019 o 21:58


Ronaldova vyvolená Georgina.

Pred týždňom som Georgine Rodriguez krivdila, keď som tvrdila, že poberá plat len za to, že je matkou Ronaldovho dieťaťa. Ukázalo sa, že táto mladá mamička si vie zarobiť aj inak, takže beriem späť svoje posmešky. Georgina proste vie, čo je to tvrdá práca.

Dnes totiž predstavila svoju novú kolekciu plaviek, ktorú navrhla pre značku Yamamay a sama si to odmakala aj pred fotoaparátom. Nielenže je podpísaná pod samotnými návrhmi, ešte ich aj sama predvádza. Viete, koľko potu a krvi ju to muselo stáť? Koľkokrát musela vrátiť výsledné fotografie na prerobenie, lebo neboli dostatočne vyretušované? Nie, že by retuš potrebovala, ale všetko predsa musí byť tip – top. No dobre, a teraz vážne. Plavky úplne obyčajné a Georgina ako modelka tiež nestojí za veľa, aspoň podľa mňa. Nemá absolútne žiadne vyžarovanie a nudí ma, hoci je pekná. To je tak, keď vám frajer zaplatí ešte aj toto.

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk