Koho pádlo?

pridal WonderWoman 2.7.2019 o 12:01


To sme tu ešte nemali.

Mávame tu všakovaké hádanky, ale koho pádlo tu ešte nebolo. Bystrejšie očká možno hneď uhádli, že patrí Selene Gomez. No teda po správnosti nepatrí jej, má ho požičané, keďže necestuje s vlastným paddleboardom a pádlom, ale pochopili sme sa. Na titulnej fotke je skrátka Selena.

No a tým naozaj pozorným (a škodoradostným) určite neuniklo, že Selena už nemá tú dokonalú vyšportovanú postavu, čo kedysi. V podstate je momentálne krv a mlieko, no ak očakávate náklad hejtu, sklamem vás. Podľa mňa totiž vyzerá Selena dobre aj s pár kilami navyše. Konečne nepôsobí tak detsky, ale naopak žensky a čo je hlavné – vyzerá byť šťastná. A to je po tých jej minulých psychických zrúteniach naozaj prajem. Momentálne je na rozlúčke so slobodou v Mexiku a nelúči sa samozrejme ona, ale jej sesternica. Takže majú parádnu babskú jazdu v Punta Mita a mne predsa len nedalo aspoň trošku si nerypnúť pri pohľade na Selenu v spoločnosti dvoch svojich sesterníc. Dosť sa na ňu totiž podobajú, len každá inak.

 

 

Selena pred 5. rokmi a dnes

Selena po piatich rokoch a dnes

Správny uhol veľa spraví, hlavne na Instagrame.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk