Milo Ventimiglia ukázal nadupané bicepsy

pridal NoName 2.7.2019 o 21:04


Zlý chlapec sa vracia na scénu!

Časy, keď Milo Ventimiglia okupoval dievčenské sny ako navonok neprístupný Jess Mariano, sú nenávratne preč. Milo vyrástol a napriek tomu ostal akýsi krpatý. To, čo mi na ňom imponovalo, keď bol adolescent, ma už v dospelosti veľmi neláka. Režiséri ho začali obsadzovať do rolí rôznych slizákov a Milo nosieval jedným časom fakt odpudivé fúziky. Priznám sa, že do môjho zoznamu najkrajších mužov, s ktorými by som sa vyspala, aj keď som zadaná, už dlho nepatrí. (pozdravujem Rossa z Priateľov. Pamätáte, ako zo svojho zoznamu vyhodil Isabellu Rosellini a vzápätí ju stretol?)

Potom, čo som zahliadla Milove fotky z minulej soboty hlásim, že sa vracia do prvej ligy. Čierna mu pristane, brada je tak akurát a tie ruky… Trošku by som si ich pomačkala. Z vedeckých dôvodov, samozrejme. Aby som sa uistila, či sú také pevné, ako vyzerajú.

Aby som len neochkala, pridávam aj niekoľko faktov. Ventimiglia má už 41 rokov, momentálne hviezdi v seriáli This is Us (tam má tú hroznú briadku!). Budúci rok ho čaká veľká pocta, získa hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Milo si úzkostlivo stráži svoje súkromie, randí s istou Kelly Egarian, ktorá pracuje ako marketingová koordinátorka. Je vegetarián, nefajčí, nepije a snaží sa bojovať proti znečisťovaniu Zeme. Na Instagrame nedávno zverejnil fotku z Kene, pod ktorú napísal:

„Je ťažké stáť v 24 akroch odpadu na druhej strane zemegule, dívať sa dolu a vidieť, že na tom odpade je vaše meno.“

 

 

 

 

 

S fúzikmi.

 

S priateľkou Kelly. Málokedy ich je vidieť spolu.

 

Ross a Isabella Rosellini. Kto je na tom vašom zozname?

 

Zdroje: justjared.com, instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk