Zoe Kravitz si zopakovala svadbu

pridal NoName 2.7.2019 o 21:57


Manžel ostal ten istý.

Túto sobotu sa konali dve celebritné svadby, obe vo Francúzsku a obe boli už len neformálnou oslavou pre rodinu a priateľov, keďže skutočné áno si mladomanželia povedali už dávnejšie.

Nebrali sa len Sophie Turner a Joe Jonas ale aj Zoe Kravitz a Karl Glusman. V tejto pikoške sa povenujeme druhému páriku.

Zoe Kravitz vystrojil svadbu jej tatko Lenny Kravitz vo svojom sídle v Paríži. Lennyho historický zámoček má 8 spálni, obrovskú záhradu a vyzerá skutočne rozprávkovo. Ja dúfam, že má naištalovanú aj poriadnu klimatizáciu, keďže cez víkend padali vo Francúzsku teplotné rekordy. Nicole Kidman so stečeným makeupom si radšej nejdem predstavovať.

Medzi pozvanými hosťami nechýbala svadobná mama Lisa Bonet a jej súčasný manžel Jason Momoa. Okrem toho sa na svadbu dovalilo takmer celé osadenstvo seriálu Big Little Lies, v ktorom hrá aj Zoe. Fotky svadobných šiat nevesty zatiaľ na webe nie sú, som zvedavá, či sa niekde objavia, alebo si mladomanželia ustrážia súkromie.

Ešte poďme ku čerstvému ženáčovi Karlovi Glusmanovi, ktorý nie je zatiaľ taký slávny ako jeho manželka, ale tiež má už za sebou niekoľko zaujímavých hereckých úloh. Asi najväčšiu kontroverziu vyvolal jeho film Love, v ktorom odhodil nielen zábrany, ale aj šaty. A nebol jediný. Film Love jednoznačne patrí do žánru „intelektuálne porno“ a tým pádom rozhodne stojí za pozretie. Zoe môže byť celkom spokojná. Oblečeného Karla ste mohli vidieť napríklad aj vo filmoch Nočné zvieratá a Neon Demon.

Veľa šťastia, Zoe a Karl. Dúfam, že budete tou výnimkou, čo potvrdzuje pravidlo a vaše manželstvo vydrží až kým nepomriete.

 

P.S.: Titulná foto vysvetlená na konci ??

 

Takto vyzerali mladomanželia v piatok na slávnostnej večeri

 

Hostia prichádzajú. Aaron Taylor-Johnson s manželkou Sam.

 

Eddie Redmayne, ktorý so Zoe zahral vo Fantastických zveroch

 

Cara Delevingne a Asley Benson v čiernom

 

Reese Witherspoon trčí faldík

 

Aj Nicole Kidman prišla. Kedysi bola zasnúbená s Lennym Kravitzom. Dúfam, že mali stoly ďaleko od seba.

 

Denzel Washington

 

Chris Pine s priateľkou Annabellou Wallis

 

Laura Dern

 

Tatko Lenny. Takto vyzeral na piatkovej slávnostnej večeri.

 

Mamka Lisa Bonet, tiež z piatku

 

Lennyho sídlo

 

 

 

 

 

Fotografia z filmu Love. Ak nemáte 18, rozhodne neklikajte na fotku!

 

 

Zdroje: justjared.com,  variety.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk