Charlotte Casiraghi, vnučka Grace Kelly sa vydala

pridal NoName 3.7.2019 o 19:54


A rovno dvakrát za toho istého.

Svadieb nie je nikdy dosť a teraz to, výnimočne, nemyslím ironicky. Najmä ak ide o členov kráľovských rodín, ak ide o svadby na magických miestach ako je Monako a Francúzsko a ak sa berú tí istí ľudia. V tomto prípade je to naviac opodstatnené faktom, že Monaco priznáva oficiálny účinok iba civilnému obradu, preto sa niet čo diviť, ak si mladomanželia chceli dať repete v kostole. Charlotte Marie Pomeline Casiraghi, vnučka princeznej Grace a princa Rainiera III povedala áno filmovému producentovi Dimmitrimu Rassamovi (37) už 1. júna v monackom Kráľovskom paláci. Tento víkend sa vzali znovu na cirkevnom obrade v Saint-Remy-de-Provence.

Charlotte je až deviata v poradí na monacký trón a nenesie ani titul princeznej ako jej stará mama Grace Kelly a mama, princezná Caroline. Študovala filozofiu na parížskej Sorbonne, je publikovanou autorkou a editorkou časopisov a venovala sa aj modelingu. Rovnako ako jej manžel Dimmitri má dieťa z predchádzajúceho vzťahu a jedno majú spoločné. Všetky tri: Rassamova 7-ročná dcéra Darya, Charlottin 5-ročný syn Raphael a ich spoločný, 7-mesačný syn Balthazar sa zúčastnili na civilnom obrade.

Charlotte je očividne veľmi privátna osoba, pretože nikde neviem vykopať pikošky o ich vzťahu a aj fotiek zo svadby je pomenej. Tak si aspoň pozrite svadobné šaty, ktoré na oboch svadbách vystriedala. Vybrali by ste si z nich?

 

Prvé šaty na civilnom obrade v štátnych miestnostiach Kráľovského paláca 1. júna (Saint Laurent)

 

Druhé šaty na oslavu (Chanel) v luxusnom hoteli Villa La Vigie a presne ten istý Cartier diamantový náhrdelník, ktorý princ Rainier daroval Grace Kelly ako svadobný dar v roku 1956

 

Grace Kelly a náhrdelník. Predsa len jej pristal trochu viac, no nie?

 

Tretie šaty na cirkevný obrad v Provence (Gianbattista Valli)

 

 

Charlottina mama Caroline sa v roku 1978 vydávala za Philippa Junota v podobných šatách ako tie od Gianbattistu Valliho. Manželstvo vydržalo len dva roky, tak snáď tieto prinesú Charlotte viac šťastia.

 

Svadba Charlene a Alberta (2011). Závoj Charlotte bol upevnený sponou z rovnakého setu (alebo presne tou istou – údaje na stránkach sa líšia), v oboch prípadoch zapožičanou od princeznej Caroline. Údajne ide o dar od Carla Lagerfelda.

 

Charlotte ako modelka

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, us.hola.com, townandcountrymag.com, vogue.com, thefashionspot.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk