Chystá sa film o Tendermanovi

pridal NoName 4.7.2019 o 20:49


Zahrá si Elvisa Presleyho Harry Styles?

Okej, to s tým Tendermanom som si vymyslela. Neviem, či sa tak ten film ozaj bude volať. Ale keď sa film o Eltonovi Johnovi volal Rocketman podľa pesničky Rocket Man, prečo by sa nemohol ten o Elvisovi volať podľa Love Me Tender? Alebo je lepšie Jailhouseman? To ešte asi hodnú chvíľu nezistíme. Inak, keď sme pri tom Rocketmanovi, nečakala som, že ďalší film o hudobnej legende sa bude venovať práve Elvisovi. Mali sme Freddieho Mercuryho, Eltona, chystá sa Boy George (ktorého si možno zahrá Sophie Turner), vy ste sa vyjadrili, že by ste chceli Georga Michaela a ja rozmýšľam, či by nemohol byť David Bowie alebo Prince. A ono sa filmári rozhodli začrieť do ešte hlbšej minulosti a prísť s Elvisom, no nech sa páči. Zatiaľ sa vie len to, že réžie sa chopí Baz Luhrmann. Moulin RougeThe Great Gatsby sa mi od neho páčili, ale napríklad Rómeo a Júlia nie, a jeho štýl by sa mi hodil skôr k tomu Eltonovi Johnovi ako Elvisovi. Ale aj tak ma to asi neodradí a Bazov výtvor si pôjdem pozrieť. Otázne je, kto si zahrá hlavnú postavu.

Spomínaný Harry Styles je jeden z uchádzačov, no okrem neho by úlohu Elvisa mohol dostať aj Miles Teller alebo Ansel Elgort. Šepká sa, že šancu majú aj Austin Butler a Aaron Taylor. Tak poďme si ich rozobrať. Harry má zo všetkých najmenšie herecké skúsenosti (pokiaľ nerátate videoklipy One Direction), predsa len je to viac hudobník ako herec. Alebo aspoň donedávna bol. V živote takmer každého speváka však prichádza ten zlom, keď sa začne zamýšľať nad hereckou kariérou, takže Harry si hranie vyskúšal vo filme Dunkirk od Christophera Nolana. A viete čo? Normálne to nebolo zlé. Myslím tým teda jeho herecký výkon, že Nolanov film nebol zlý, to považujem za axiomu. Úloha Elvisa Presleyho by Harrymu určite pomohla rozbehnúť hereckú kariéru, čo je práve to, o čo by mal momentálne mať údajne väčší záujem ako o hudbu. Miles Teller je možno dobrý herec (Whiplash, alebo The Spectacular Now), ale na jeho tvári ma niečo neuveriteľne ruší. Som pravdepodobne povrchná sviňa, lebo viem, že prežil nebezpečnú autohaváriu, ktorá mu zjazvila tvár, ale nepomôžem si. Nie je mi sympatický. Ale, na moju obranu, neviem, či to prisúdiť tej autonehode, jeho jazvy mi nevadia, a autonehoda ako taká s jeho očami pravdepodobne nič nespravila.

Ak by rolu Elvisa získal Ansel Elgort, mohol by si na zoznam prihodiť ďalšie body v hudobnom svete. Budúci rok ho totiž uvidíme ako Tonyho v novej adaptácii muzikálu West Side Story. Len ktovie, či sa chce Ansel nechať takto zaškatuľkovať. Na druhej strane, je to asi príjemnejšie ako zahrať si umierajúceho tínedžera. Hoci vlastne, ak sa zamyslím nad koncom West Side Story a aj Elvisovho príbehu, možno ani nie. Čo sa týka Austina Butlera, prvé mi pri ňom napadlo, že je to frajer Vanessy Hudgens. Až neskôr som si spomenula, že hral v seriáli The Carrie Diaries o Carrie Bradshaw na strednej škole, teda pred odchodom na Manhattan, pred písaním do novín a všetkým sexom v danom meste. Ale aj tak si Austina spájam hlavne s jeho partnerkou. A podobný osud má aj Aaron Taylor-Johnson. To je ten herec, ktorý si zobral pani, staršiu o vyše dvadsať rokov. Pani má šťastie, že je pani, inak by už bol škandál. Ale myslím, že tomu sa aj tak nevyhli. Aaron mal 18 a Sam 42, keď sa spoznali. Mimochodom, bolo to pri natáčaní filmu Nowhere Boy, kde si Aaron zahral Johna Lennona a Sam to celé režírovala. Ja som Aarona spoznala ešte predtým, vo filme Angus, Thongs and Perfect Snogging, ktorý bol spracovaním denníkov Georgie Nicolsonovej od Louise Rennison. Trochu taký dievčenský Adrian Mole. Knihy boli veľmi vtipné (minimálne moje trinásťročné ja ich tak vnímalo) a film detto. Aaron si v ňom zahral Pandoru toho príbehu. Nikdy by mi pri jeho sledovaní nenapadlo, že ten pekný herec si o pár rokov vezme tetu, starú približne ako moja mama. No ale čo už. Aaron sa mi na Elvisa aj vizuálne celkom hodí, len neviem, či by mu Američania vedeli odpustiť taký malý problém…že je Brit. Aby si Elvisa zahral nejaký Anglán…nevidím to ružovo. Jedine, že by to bola odplata za to, že slávnu britskú spisovateľku Jane Austen si v minulosti zahrala Anne Hathaway z Brooklynu.

Vo filme má rolu istú zatiaľ hádam len Tom Hanks. Ten si zahrá Elvisovho manažéra Toma Parkera, ktorý ho v 50-tych rokoch, keď bol relatívne neznámy, objavil. Okrem iného ste si mohli všimnúť, že všetci tí potenciálni Elvisovia majú spoločnú jednu vec. Sú to muži. Je síce pravda, že Sophie Turner by bola podľa mňa dobrý Boy George, ale v úlohe Elvisa si fakt ženu predstaviť neviem, takže dúfajme, že Baz sa nebude snažiť byť echt korektný a ani ju nijakej neponúkne. Čo sa týka tých konkrétnych možných hercov, sama neviem, ktorý by bol najlepší, a či vôbec nejaký z nich. To je ten problém s filmami o takýchto legendách, aj mám chuť si ich pozrieť, aj sa toho obsadenia celkom obávam. Už len dúfam, že do filmu sa vmestí aj moja obľúbená pesnička The Wonder of You.  A čo vy? Ktorého by ste obsadili ako Elvisa?

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Elvis a jeho panva

 

Harry Styles ako jeden z možných Elvisov

 

Miles Teller sa mi na tejto fotke ešte zdá celkom v pohode

 

Ďalšou možnosťou je Ansel Elgort

 

Neoddeliteľnou súčasťou Austina Butlera je Vanessa Hudgens, tak som sa rozhodla pre túto fotku

 

Takto vyzeral Aaron Taylor-Johnson ako John Lennon

 

Tu by som mu toho Elvisa možno aj zhltla

 

Aaron s manželkou minulý rok. Uznávam, že tu ten vekový rozdiel možno až tak nebije do očí (on tu má 28 a ona 50).

 

Ale tu bije dosť. Fotka pochádza zo začiatku ich vzťahu. Inak títo dvaja majú spolu dve deti, ktoré Sam porodila, keď mala 43 a 45. Aaron mal vtedy 20 a 21 rokov. Spolu ešte vychovávajú dve deti z prvého manželstva Sam. Čerešnička na torte: jedno z tých detí je od Aarona mladšie len o sedem rokov.

 

Elvis a manažér Tom Parker….

 

…ktorého si má zahrať Tom Hanks

 

Zdroje: dailymail.co.uk, imdb.com, en.wikipedia.org







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk