Prvé fotografie zo svadby

pridal NoName 5.7.2019 o 18:14


Sophie Turner bola okúzľujúca.

V sobotu si Sophie Turner a Joe Jonas zopakovali svadbu (Tu sme o tom písali). Tentokrát si svoje „Yes, I do“ povedali vo Francúzsku, v malebnom zámočku Château du Martinay. Svadba bola údajne veľmi romantická a krásna, žiadne oko neostalo suché. Jediné, čo nám doteraz chýbalo, boli fotografie. A tie sa začali konečne objavovať.

Aktuálne sa môžete pokochať dvomi fotografiami. Prvá je zozadu, odfotená v štúdiu u Louisa Vuittona, ktorý rozprávkové šaty pre pani Jonasovú navrhol. Zverejnil ju na svojom Instagrame kreatívny šéf značky Nicholas Ghesquiere. Zozadu sa mi zdá, že sa tie šaty trochu bijú s prezdobeným závojom, ale keď Nicholas povedal, že to tak má byť, tak sa s ním nebudem hádať. Fotografia spredu je zo samotného obradu, Sophie drží Joa a celí vysmiati kráčajú naproti šťastnému spoločnému životu. Na tejto fotke sú tie šaty úplne čarovné. Páči sa mi strih a materiál, ktorý akoby vyliezol z baroka. Šaty boli vyrobené z hodvábu a čipky. Keď máte svadbu v zámku, tak to asi musíte dať na princeznú. Škoda, že ten ženích nie je princ, ale iba obyčajný Joe Jonas.

UPDATE: Ich prvá svadba sa konala v Las Vegas v „A Little White Wedding Chapel“ po Billboard Music Awards a vôbec nebola taká romantická, ale skôr spontálna.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Jophie ??? #joejonas #jonasbrothers #sophieturner #gameofthrones #sansastark #jophie

Príspevok, ktorý zdieľa Jonas Brothers Source (@jonassource),

 

 

Fotky z prvej svadby, ktorá sa konala v Las Vegas

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

The smile on Sophie’s face ?????? #sophieturner #joejonas #jonasbrothers #gameofthrones #sansastark

Príspevok, ktorý zdieľa Jonas Brothers Source (@jonassource),

Zdroj: elle.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk