Sofia a Joe sú spolu už 5 rokov

pridal NoName 5.7.2019 o 16:12


Kto by to povedal, že už v novembri budú títo dvaja oslavovať kvetinovú svadbu. Tento týždeň si však zaspomínali na prvé rande.

Sofia Vergara a Joe “ďalšie krkolomné prievisko” Manganiello začali randiť iba deň po oznámení Sofiinho rozchodu s obchodníkom Nickom Loebom. Nižšie vám ukážem aj jeho fotografiu, aby ste boli v obraze a iste mi dáte za pravdu, že si Sofia týmto krokom jednoznačne polepšila. Veď ktorá z nás ešte nevidela Joea tancovať vo filme Magic Mike?

V utorok sa ešte Joe prechádzal po západnom Hollywoode, ale večer už patril oslave piateho výročia prvého rande. No nie je to chutné? Dokonca sa počas večera Joe odfotil s Mariači kapelou. Koľko to lásky, že?

Dôvodov na oslavy ešte budú mať dosť. Už za pár dní totiž Sofia oslávi svoje 47. narodeniny a taktiež do amerických kín mieri Bottom of the 9th, v ktorom si táto manželská dvojica zahrá bok po boku po prvýkrát.

Iba po polročnom vzťahu Joe pokľakol pred Sofiou na Štedrý večer v roku 2014. O rok neskôr v novembri za účasti 400 hostí si tento krásny pár povedal áno.

 

Oslava 5. výročia prvého rande

 

Sofia počas romantickej večere

 

Joe s Mariači! Možno si aj zaspieval

 

Krásny pár

 

Fotka zpred roka a žiadna zmena

 

Spomínaný Nick Loeb. Iste by som našla lichotivejšiu fotografiu, ale tento výraz ma na väčšine svojich fotografií

 

Ukážka zo svadby

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Zdroje: dailymail.co.uk, theknotnews.com, today.com, mumslounge.com.au, graziadaily.co.uk, giphy.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk