Vojvodkyne Kate a Meghan na tohtoročnom Wimbledone

pridal NoName 5.7.2019 o 20:16


Tentokrát každá zvlášť.

Návšteva Wimbledonu je pre vojvodkyňu z Cambridgu príležitosťou, ktorú si nemôže nechať ujsť. Aj tohto roku sa Katka objavila, aby podporila britskú vychádzajúcu tenisovú hviezdu Harriet Dart, hoci je známe, že je predovšetkým fanúšičkou švajčiarskeho predstaviteľa a rodinného priateľa kráľovskej rodiny – Rogera Federera. Na rozdiel od minulého roku však teraz po jej boku chýbala jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Nikto tomu neprikladal veľkú váhu, keďže tá je v súčasnosti na materskej s malým Archiem a od jeho narodenia sa ukazovala minimálne. O to vačšie prekvapenie nastalo, keď včera popoludní prišla podporiť svoju kamošku Serenu Williams proti slovinskej Kaji Juvan v druhom kole zápasu. To, že sa Meghan tohto roku vyhla Kate a namiesto nej zvolila spoločnosť svojich spolužiačok z univerzity Lindsay Roth a Genevieve Hillis, nebolo jediným dôvodom na zdvihnuté obočie. Zápasy na Wimbledonskom centrálnom dvorci sú pre Britov typické vyššou úrovňou obliekania a Meghanine džínsy neboli prijaté obzvlášť náruživo. Navyše, len teraz sa Briti rozčuľovali z nákladov na renováciu jej a Harryho sídla Frogmore Cottage a s rozčarovaním sledujú výmenu jednej Archieho opatrovateľky za druhú ako na bežiacom páse. Zdá sa však, že vojvodkyni je názor verejnosti ukradnutý a ako sa hovorí: „ide si svoje“.

Kate si ako patrónka All England klubu, verím, užila tenis tak či onak. V ich rodine však nie je jediná tenisová fanúšička. Jej 5-ročný syn, princ George, je údajne Federerovým najväčším obdivovateľom a podľa jej vlastných slov mal to šťastie si s ním aj potrénovať na ich sídle v Norfolku, kde majú vlastné tenisové ihrisko. Vie sa to ale niekto narodiť, že? Malý budúci kráľ je v každom prípade príliš rozkošný, aby sa mu dalo čokoľvek vyčítať, nemyslíte?

Minulého roku ešte spoločne

 

 

Kate počas druhého dňa Wimbledonu, s kapitánkou britského Fed Cupu Anne Keothavong (napravo)

 

 

 

Meghan dnes popoludní. Na krku má prívesok s písmenom A – začiatočné písmeno mena jej dvojmesačného syna Archieho.

 

 

 

 

 

 

 

 

Malý-veľký tenisový fanúšik

 

Zdroje: dailymail.co.uk, cosmopolitan.com, express.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk