Bude nová malá klamárka

pridal NoName 6.7.2019 o 21:41


Alebo klamár. Shay Mitchell je tehotná.

Herečka, známa zo seriálu Pretty Little Liars, odhalila brucho na svojom instagramovom profile. Ak ste seriál nevideli, a tvár Shay vám teda nič nehovorí (na rozdiel od brucha, ktoré hovorí o jej tehotenstve), nezúfajte. O veľa ste neprišli, ja som zvládla len asi prvé dve série a potom som to kvôli všetkým tým šialeným dejovým zvratom vzdala. Po skončení seriálu som si vyhľadala, ako to teda dopadlo a poviem vám, bola som rada, že som do toho neinvestovala viac času. Scenáristi sa proste zase raz príliš odviazali. Ale ak máte radi seriály z prostredia amerických stredných škôl a ešte radšej, keď stredoškolákov hrajú 25 až 30-roční herci, môžete tomu dať šancu. Možno vás príbeh Spencer, Hanny, Arie a Emily bude baviť.

Shay si v seriáli zahrala práve lesbicky orientovanú Emily, ale iróniou osudu je takto (pravdepodobne) v realite orientovaná jej seriálová kolegyňa Ashley Benson. Píšem pravdepodobne, lebo Ashley teraz síce chodí s Carou Delevigne, ale k nijakému vyjadreniu sa o jej sexualite som sa nedopátrala. A poznáte tieto celebrity. Ashley môže byť lesba, bisexuálka, alebo si zbierať zážitky, aby mohla v starobe vo svojich memoároch spomínať na časy bujarého mládí.

Nech je ako chce, Shay je momentálne vo vzťahu s chlapom, Mattem Babelom (ktorého dúfam, že som správne vyskloňovala) a čakajú spolu dieťa. Čakanie sa im kráti a aj sa im ho podarilo relatívne dlho utajovať. Na zverejnenej fotke má Shay už vcelku veľké brucho a neskôr vo videu priznala, že je v šiestom mesiaci. Video bolo inak len takým trailerom k tehotenstvu, porozprávala, že to chcela držať v tajnosti, ale bolo to pre ňu veľmi ťažké, a že sa teraz teší (hlavne preto, lebo už brucho nemusí skrývať a všelijako zapínať do nohavíc, ako to bolo vo videu vidieť). Samozrejme, tehotenský photoshoot bez podprsenky nemohol chýbať, aby bolo Shay jasné, že sexi ostane aj v tehotenstve a nemusí sa vzdávať svojho sebavedomia. Brr…Nič proti sebavedomiu, ale keď sa niekto snaží prezentovať tehotenstvo ako strašne sexi záležitosť, nie je mi to dvakrát sympatické. Ale okej, sto ľudí, sto chutí, Shayin priateľ a otec dieťaťa fotky vychválil, tak ten bude spokojný. Ak vám necelé tri minúty videa nestačili, nasledovať budú ďalšie videá, ktoré by mali mapovať celý zvyšok tehotenstva. Celé to vypukne 17tho júla a nové video pribudne každú stredu. Aj by som povedala, že sa mi to zdá príliš. Ale Shay len v januári tohto roku prezradila, že už v minulosti tehotná bola, no potratila. Tak jej tie videá až tak neskritizujem a poviem, že snáď to tentokrát dobre dopadne.

Ale aby sme to tu nemali úplne belaso- ťažno- zvieratkovské, tak vám poviem, že Shay sa už podarilo prepojiť tehotenstvo s biznisom. Čo to znamená? Za prvé to znamená to, že nejaký biznis má. To však nie je až také prekvapivé, dnes už nestačí byť len herečkou (to môže byť každý), potrebujete k tomu niečo navyše. V prípade Shay je to niečo navyše značka Beis, ktorú založila, a ktorá sa špecializuje na „najlepšie cestovné vybavenie a príslušenstvo pre moderných cestovateľov“, čiže na kufre a tašky. Len pred týždňom ukázala nový prírastok do svojej kolekcie, tašku, kam si nastrkáte plienky, fľašky, dupačky, a podobne potrebné veci pre deti. Som zvedavá, či to ostane len pri tomto, alebo Shay začrie do ešte hlbších vôd tehotenského a mamičkovského vybavenia.

UPDATE: Shay vo štvrtok na YouTube zavesila video zo svojej Gender Reveal Party. To je taký americký výmysel, keď si k sebe pár zavolá rodinu a kamarátov a nejakým akože kreatívnym spôsobom odhalí pohlavie svojho dieťaťa. Napríklad sa rozkrojí torta a sleduje sa, či je vnútri ružová, alebo modrá. Prípadne sa prepichne balón, z ktorého sa vysypú ružové alebo modré trblietky. Niekedy ani pár samotný nevie, čo čaká, lebo len požiadajú doktora o obálku, v ktorej je informácia o pohlaví, tú posunú trebárs cukrárovi, aby vedel, akú tortu má upiecť a oni sami zistia pravdu až spolu s ostatnými na tej párty. Shay a Matte pohlavie dieťaťa tiež dopredu nevedeli a odhalili ho až na súkromnej párty, na ktorej sa zúčastnili len oni dvaja. Nekrájali tortu, ani neprepichovali balóny, pohlavie sa zistilo súbojom dvoch strážcov vesmíru, z ktorých nakoniec vyhral ten ružový a teda o pár mesiacov sa im narodí dievča.

 

Touto fotkou oznámila Shay tehotenstvo na instagrame

 

Prvý bábätkovský prírastok Shay

 

Sexi photoshoot

 

Sexi photoshoot po druhé

 

Shay vyjadruje šok z veľkosti svojho brucha. Kto tipoval, že bol sprevádzaný slovami „OH MY GOD“, bude tentokrát sklamaný. Ale možno k tomu príde v ďalších videách.

 

Budúci rodičia sledujú súboj pohlaví

 

Vyhralo to ženské

 

Instagram Shay Mitchell.

 

Zdroje: harpersbazaar.com, womenshealthmag.com, people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk