Medové týždne

pridal WonderWoman 6.7.2019 o 13:40


A spálený chrbát.

Pred necelým mesiacom si Chris Pratt vzal dcéru Arnolda Schwarzeneggera – Katherine Schwarzenegger. Svadba bola dosť rýchla, len po necelom roku randenia, ale tak žijeme tu a teraz a rozvodoví právnici predsa tiež musia z niečoho žiť. Netreba však zbytočne predbiehať a byť negatívny, Chris a Katherine sú stále čerstvo zaľúbení, šťastní a momentálne si užívajú medové týždne.

Trávia ich na Havaji, na krásnom ostrove Lanai a podľa zdrojov TMZ sú väčšinu času v bazéne, alebo hrajú karty a čítajú si. Taká tá medovo-týždňová pohodička. Čo však nerobia, alebo aspoň Chris nie, je ochrana pokožky pred škodlivými UV lúčmi. Chris totiž na svoj Instagram zavesil fotku svojho kompletne spáleného chrbáta a kúsku bielej zadnice, čo podľa mňa vôbec nebolo potrebné. Mohol tú fotku orezať aspoň nad ritnú čiaru. Ako výstraha to však poslúžilo a ja sa idem rozhodne natrieť aspoň tridsiatkou predtým, ako sa pôjdem vyvaliť na lehátko.

 

 

Chrisov spálený chrbát

Pán a pani Prattovci

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk