Beckhamovci oslavujú 20 rokov

pridal NoName 7.7.2019 o 21:40


Ten čas ale letí…

4tého júla v roku 1999 si DavidVictoria povedali vzájomne svoje „áno“ na írskom hrade Luttrellstown. Po rozprávkovej svadbe nasledovalo rozprávkové manželstvo. Teda aspoň my si to myslíme. Pravdaže, každý vzťah má svoje šrámy, ale David a Victoria sú príkladom stability. Napriek tomu, že sa sporadicky dostali na povrch rôzne špekulácie o Davidových neverách, si svoje súkromie vždy šikovne ustrážili, a nedovolili, aby sa ich veci prepierali verejne. Nie je nič horšie ako celebritky, ktoré svoje boľavé srdiečka vylievajú na sociálnych sieťach. Následne sa uzmieria, a tvária sa akoby sa nič nestalo.

David a Victoria si za tých 20 rokov zo svojho mena vybudovali slušnú značku. Okrem úspešného biznisu sa im darí aj v súkromnom živote. Majú spolu 4 deti: 20 ročného Brooklyna, 16 ročného Romea, 14 ročného Cruza a jedinú dcéru, 7 ročnú Harper. Ja mám pocit, že ten Cruz je večné dieťa. Už 10 rokov sa na fotkách vôbec nemení. Ok, trochu preháňam, ale fakt sa mi zdá stále rovnaký…

Výročie som si pripomenula vďaka Davidovi, ktorý prostredníctvom fotky na Facebooku odkázal Victorii, že ju miluje. No nie je to milé?

Futbalista David a Spajska Victoria

 

Poviete mi niekto, čo to vlastne krájajú?

 

 

Spolu s ostatnými Spajskami, chýba len Ginger

 

Na porovnanie

 

Milá rodinka

 

 

 

 

 

 

 

Ešte perlička, Victoria sa minulý rok pre magazín Vogue navliekla do svojich svadobných šiat. Šaty sú od návrhárky Vivienne Westwood.

Zdroje: mirror.co.uk, hellomagazine.com, facebook.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk