Koho čudesné bruško sa to na nás škerí?

pridal NoName 7.7.2019 o 8:34


Poviete si, auč, čo to je dopekla za titulnú fotku? Tak vás trošku postraším.

Ak vás úvodna fotografia vydesila, zrejme ste nikdy nerodili cisárskym rezom. Fotkou sa totiž “pochválila” herečka Amy Schumer, ktorá pred 8 týždňami porodila svoje prvé dieťa – syna menom Gene.

Amy Schumer zrejme nemá každý rád. Táto 38-ročná herečka a stand up komička búra stereotyp klasického poňatia hollywoodskej herečky. Ok, Amy nie je tak úplne herečka v pravom zmysle slova. Skôr sa venuje komediálnym výstupom, kde otvorene a trefne vyjadruje názor na všetko možné. A tak tomu bolo aj počas tehotenstva, kde napríklad prostredníctvom svojho Instragramu zverejnila tutorial ako si má tehotná žena navliecť ponožky. Veľmi užitočné, verte mi.

Keďže sa počas celého tehotenstva delila so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach o svoje pocity, pokračuje aj po pôrode. Tento týždeň zverejnila spomínanú fotografiu svojej jazvy po cisárskom reze. K postu okrem iného napísala aj, že “ženy sú f***ing bojovníčky a schopné čohokoľvek”. No pravda pravdúca, že?

Amy nedávno čelila kritike, že po dvoch týždňoch od pôrodu išla robiť stand up. O deň na to zverejnila fotografiu ako si odsáva mlieko s textom “Posielam lásku matkám, ktoré ma obviňovali z toho, že som šla robiť stand up minulý večer.” Ak si chcete pozrieť aj túto fotografiu, navštívte jej profil (@amyschumer). Iste tam nájdete aj ďalšie Amyne otvorené vyjadrenia či prazvláštne pózy na fotografiách.

 

Amy so synom v nosiči

 

Malý Gene

 

S malým v náručí

 

Amy vo filme Som sexi

 

A jedna spoločná s manželom

 

Zdroj: dailymail.co.uk, cinemaview.sk, insider.com , Instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk