Koho okuliare?

pridal WonderWoman 7.7.2019 o 8:11


Uhádnete?

Kde bolo tam bolo, bolo raz jedno tuctové dievča s čiarkou namiesto pier. To dievča žilo v bohatej rodine, ktorá by však za peniaze aj dušu zapredala. Odmalička sa dívala na to, ako si jej staršie sestry dávajú pumpovať zadky, pery, cecky, zužovať nosy a meniť všetko, s čím sa narodili. A keď prišiel ten správny čas a už nebolo trestné, aby šla pod nôž, vzala ju jej matka, ktorá sa medzičasom stala pasáčkou vlastných dcér, k doktorovi a ten z nej začal postupne robiť nového človeka.

To by bol v skratke príbeh Kylie Jenner. Áno, tie okuliare patria jej. A nie, nie je to fotka spred pár rokov. Je to fotka z minulého týždňa, kedy šla Kylie k zubárovi nenalíčená a náš Ignác nepoužíva na fotenie celebrít telefón s filtrom, ale normálny foťák. A tak sa mu podarilo zachytiť Kylie ako totálnu ošklivku, bez akéhokoľvek photoshopu a líčenia, s ktorým dokáže upliesť z hovna bič. Pre porovnanie tu máme jej najnovšie instagramové fotky, na ktorých je za peknú a potom Ignácove fotky z návštevy zubára. Sto a jeden, nemyslíte?

 

Pred zásahmi chirurgov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk