Umrel herec Cameron Boyce

pridal NoName 8.7.2019 o 12:25


Mal len 20 rokov.

Cameron Boyce sa narodil v roku 1999 v Los Angeles. Umrel počas spánku v sobotu, 6. júla. Jeho rodina potvrdila, že dostal záchvat v dôsledku pretrvávajúcich zdravotných problémov, na ktoré sa liečil.

„Svet bezpochyby prišiel o jedno zo svojich najjasnejších svetiel. Avšak jeho duša bude žiť naďalej v láskavosti a súcite tých, ktorí ho poznali a milovali. Sme zlomení žiaľom a žiadame o súkromie počas týchto hrozných dní, keď smútime za naším strateným synom a bratom, “ hovorí sa v oficiálnom vyhlásení Cameronovej rodiny.

Cameron Boyce sa napriek svojmu nízkemu veku stihol objaviť v mnohých filmoch a seriáloch. Svoju prvú filmovú úlohu získal v horore Zrkadlá, v ktorom si zahral po boku Kiefera Sutherlanda.  Objavil sa takisto v akčnom filme Oko dravca. Známy je aj ako filmový syn Adama Sandlera v komédiách Dospeláci a Dospeláci 2. Tí neskôr narodení si ho môžu pamätať z mnohých seriálov od spoločnosti Disney ako Shake It Up, Good Luck Charlie, Jessie alebo Bunk’d. Posledným filmom, v ktorom ho uvidíme, bude tretie pokračovanie komédie Descendants. Cameron hral v tejto sérii Carlosa, syna Cruelly de Vil, hlavnej záporáčky z rozprávky 101 dalmatíncov. Descendants je príbehom potomkov disneyovských zloduchov, ktorí to v rozprávkovom svete nemajú vôbec jednoduché.

Cameron mal pred sebou sľubnú kariéru, mal sa objaviť v seriáli Mrs. Fletcher z produkcie HBO. Takisto získal hlavnú úlohu v nezávislom filme Runt.

„Taký mladý. Taký sladký. Taký vtipný. Jednoducho to najmilšie, najtalentovanejšie a najslušnejšie dieťa v okolí. Miloval som toho chlapca. Staral sa o svoju rodinu, staral sa o celý svet. Ďakujem ti Cameron, za všetko, čo si nám dal. Mal si toho ešte veľa pred sebou. Naše srdcia sú zlomené, “ napísal o Cameronovej nečakanej smrti Adam Sandler.

Cameron Boyce nebol len sľubným mladým hercom s veľkým talentom, ale aj láskavým človekom. Venoval sa charite, spolupracoval najmä s neziskovou organizáciou Thirst, ktorá zabezpečuje ohrozeným komunitám pitnú vodu.

 

Cameronova posledná fotografia. Zverejnil ju na Instagrame deň pred svojou smrťou

 

 

Vo svojom filmovom debute Zrkadlá

 

S kolegami vo filme Descendants, Cameron stojí vpravo dole

 

S filmovým ockom Adamom Sandlerom

 

 

 

 

Zdroj: edition-m.cnn.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk